Gala Premiilor AJTR pentru 2014 s-a desfăşurat, cu fast, la Giurgiu - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Gala Premiilor AJTR pentru 2014 s-a desfăşurat, cu fast, la Giurgiu

Gala Premiilor AJTR 2014Asociaţia Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România – cu o existență de aproape șase decenii – a organizat, în parteneriat cu Primăria municipiului Giurgiu, tradiționala Gală a Premiilor sale. Ceremonia a avut loc în ziua de 15 ianuarie 2015, la restaurantul PERLA, situat pe malul stâng al „regelui fluviilor Europei”, cum a numit cândva Napoleon Bonaparte Dunărea. „Dunărea bătrână” a marelui nostru poet Mihai Eminescu care, în urmă cu 148 de ani, ajungea, pentru prima dată, la Giurgiu, chiar aici în port, unde avea să fie descoperit de Iorgu Caragiale…

Dunărea, Eminescu și Primăria Giurgiu, condusă de d-l Nicolae Barbu, au fost irezistibilele și minunatele argumente pentru care Gala AJTR a ajuns în fermecătorul oraș dunărean. Asta după ce ani la rând festivitatea de decernare a premiilor s-a ținut la Câmpulung Moldovenesc, la Brașov, Breaza și Urlați, la Azuga, Mamaia și Horezu (aici, patru ediții consecutive!), dar și în hoteluri bucureștene precum Inter.Continental, Ramada-Majestic, Bulevard, Phoenicia ori Marshal Garden, informează Presa de Turism.

Momentul de vârf al zilei l-a reprezentat, desigur, Gala însăși. O ceremonie plină de șarm și culoare, de spirit colocvial și dorința de a construi, o festivitate din care, ca întotdeauna, a lipsit „ștaiful” forțat, gratuitățile ieftine. A fost o adevărată sărbătoare care a reunit ziariști din presa scrisă, de la televiziuni și radio, publiciști, editori, scriitori, directori de edituri, artiști fotografi, profesori din învățământul superior cu profil turistic, directori de agenții și hoteluri, bloggeri.

Gala AJTR a omagiat, prin premiile sale, cele mai ilustrative producții gazetărești din domeniul presei de turism, cât și izbânzile unor firme ce-și desfășoară activitatea în cadrul industriei fără fum. A fost o Gală transfrontalieră, cu un pronunțat caracter internațional, la reușita căreia o contribuție aparte și-a adus și Eastern Danube Convention & Visitors Bureau, condus de președintele Clara Mărculescu.

Portalul Ziaristi Online îi felicită pe colegii premiaţi, ale căror nume le puteţi găsi AICI.

Vedeţi şi: Premiile AJTR pentru anul 2013, decernate la hotelul Marshal Garden – București, în ziua de 15 ianuarie 2014

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

  1. Pingback: Gala Premiilor AJTR pentru 2014 s-a desfăşurat, cu fast, la Giurgiu | MAGAZIN CRITIC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.