DEMENŢA cu vaccinarea forţata. Trei documentare despre mafia farmaceutică spulberă "argumentele" dentistului Bănicioiu "Mengele". CARTE PDF: VACCINURILE - PREVENŢIE SAU BOALĂ - Ziaristi OnlineZiaristi Online

DEMENŢA cu vaccinarea forţata. Trei documentare despre mafia farmaceutică spulberă “argumentele” dentistului Bănicioiu “Mengele”. CARTE PDF: VACCINURILE – PREVENŢIE SAU BOALĂ

vaccinuri cu forta de la dr banicioiu mengeleDentistul PSD-ului, Nicolae Bănicioiu – încă ministru al Sănătăţii într-o României din ce în ce mai bolnavă -, a pritocit o lege totalitară: vrea să introducă obligativitatea vaccinurilor (opt la număr) asupra copiilor. Adică vaccinare cu forţa. Democratic, nu-i aşa? Este vorba de un proiect de lege de-a dreptul dement, care transformă România într-un uriaş lagăr de experimente. Într-un Auschwitz în care sedatul naţional se crede dr. Mengele.

Un documentar belgian şi două româneşti, doar trei realizări de excepţie dintre miile de documentare profesioniste pe această temă, relevă ceea ce ştie orice pifan de la Hoţnews, de exemplu. Că industria farmaceutică, mai precis mafia farmaceutică, are la nivel mondial o cifră de afaceri care depăşeste industria de armament. Cum aşa? Prin indivizi labili ca dr. Bănicioiu “Mengele” şi prin tactici şi strategii de război asupra unor popoare, cum este tentativa de crimă în masă pregătită de Ministerul Îmbolnăvirii Naţionale. Iată documentarele, care demonstrează cum vaccinurile pot transforma copii perfect normali în handicapaţi, cât şi, mai jos, lucrarea în format PDF a doamnei Dr. Christa Todea‑Gross – VACCINURILE: PREVENŢIE SAU BOALĂ.

Sursa: Iniţiativa Cetăţenească Belgiană via Ziaristi Online

CARTE PDF: Dr. Christa Todea‑Gross – VACCINURILE PREVENŢIE SAU BOALĂ

NOI NU VACCINĂM! Documentar despre mitul și realitatea campaniilor de vaccinare

V-ati injecta de bunăvoie copilul cu una din substanțele următoare?
Otrava celulară și neurotoxina numită aluminiu?
Sau neurotoxina cancerigenă numită formaldehidă?
Sau eventual compuși organici de mercur precum Thimerosal?
Sau o grămadă de microorganisme modificate genetic și cultivate pe celule embrionare sau pe piure de țânțari?
Chiar nu vreți?
Atunci, la urmatorul rapel, cereți de la medic prospectul și întrebați medicul despre ingredientele și adjuvanții vaccinurilor!

“Protecție față de boli periculoase? Vaccinarea este considerată cea mai bună metodă de prevenție a medicinei moderne. Cu toate acestea, tot mai multe dovezi arată că relația beneficiu-risc la vaccinuri nu vorbește deloc în favoarea beneficiilor.

Din 1976, numărul de doze de vaccin administrate bebelușilor a crescut de la 6 la 34 (sau chiar 36) în primul an de viață! Paralel a explodat numărul de boli cronice la copii: reumatism, diabet, astm bronsic, cancer, dar mai ales alergii, sensibilitate mărită la infecții, precum și tulburări comportamentale.

Cauzele sunt -printre altele- adjuvanții din vaccinuri, în special compușii de aluminiu. Calculat la greutatea corporală, un vaccin pentru bebeluși conține de 23 de ori mai mult aluminiu decât un vaccin pentru adulți!

Acest film arată cum se trișează în lumea vacciniștilor, de la punerea pe piață a vaccinurilor până la admiterea vătămărilor postvaccinale.

Pentru sănătatea copiilor nu este important un carnet de vaccinare plin, ci posibilitatea de a crește și a se dezvolta intr-un mediu cât mai natural, cu alimentație sănătoasă și echilibru sufletesc.”

Un film de Michael Leitner
Producția: Daniel Trappitsch
Traducerea și subtitrarea: Felicia Popescu
Narator: Gabriel Petrescu

Acest documentar a fost sponsorizat de peste 300 părinți.
Versiunea în limba română a fost finanțată de: Asociația pentru Protecția Consumatorilor, de Lion Mentor Association (Lion Mentor Association | Facebook) precum și de mulți părinți!

Mulțumim tuturor!

Informarea corectă este crucială!

Transmite-ţi mai departe!

Vedeţi:

Atentie! Pericolele Vaccinurilor – Documentar TV de ZiaristiOnlineTV

Surse: Dan Tanasa şi Familia Ortodoxă via Ziaristi Online

Citiţi şi: Vaccinezi sau rationezi?

Vaccinul anti-gripal recunoscut ca fiind ineficient de către autoritățile sanitare

„Premise şi soluţii în dezvoltarea atenţiei” – interviu cu biofizicianul Virgiliu Gheorghe

Print Friendly, PDF & Email

3 comments

  1. Pingback: Faimoasa doctoriţă Christa Todea‑Gross intervine împotriva vaccinării obligatorii. Drama unei actriţe cu copil mic: Vaccinul te face sclavul spitalelor şi cobaiul medicamentelor! - Ziaristi OnlineZiaristi Online

  2. Pingback: Tragedia de la Colectiv – o crimă cu premeditare? | Lumea după Eufrosin

  3. Pingback: Medici din Arges: "Vaccinul anti-hepatită Euvax B Pediatric, cauza îmbolnăvirilor pe bandă rulantă în rândul bebeluşilor!" - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.