Consiliul Judetean Covasna nu mai foloseste de patru luni Stema Romaniei. MAI pare sa nu mai actioneze in "Tinutul Secuiesc" al capului UDMR Tamas Sandor - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Consiliul Judetean Covasna nu mai foloseste de patru luni Stema Romaniei. MAI pare sa nu mai actioneze in “Tinutul Secuiesc” al capului UDMR Tamas Sandor

Dan Tanasa: In ciuda faptului ca Prefectura Covasna a solicitat in urma cu mai bine de patru luni conducerii Consiliului Judetean Covasna sa reproduca stema Romaniei pe actele emise de institutie, acest lucru nu s-a intamplat.

La inceputul lunii septembrie 2010, Prefectura Covasna a solicitat CJ Covasna, prin adresa nr. 10978, urmare unei petitii a subsemnatului, sa reproduca stema Romaniei pe actele oficiale emise de CJ Covasna, invederand CJ Covasna ca nereproducerea stemei Romaniei pe acte reprezinta o incalcare a prevederilor legale in vigoare si o lipsa de respect fata de insemnele statului.
Din pacate, asa cum am mai aratat de nenumarate ori pana acum, reprezentantii UDMR din Covasna nu dau doi bani pe Constitutia Romaniei si pe legile care guverneaza aceasta tara. Intr-un dispret total fata de tot ceea ce reprezinta Romania, liderul UDMR Covasna, Tamas Sandor, presedinte al CJ Covasna (foto sus), continua sa emita documente oficiale cu antetul CJ Covasna si fara stema Romaniei.
Integral despre evolutia cazului la Dan Tanasa – Contribuabilul tupeist
Print Friendly, PDF & Email

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.