Robert Turcescu a incasat de la Vintu 2 milioane de euro cat a profesat la Realitatea TV - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Robert Turcescu a incasat de la Vintu 2 milioane de euro cat a profesat la Realitatea TV

Conform unui articol scris de Cristian Poelincă in Adevarul de astazi, Robert Turcescu are două firme care i-au adus un profit frumos în ultimii ani.

Fosta vedetă Realitatea TV, care acum are un talk show pe canalul B1 TV, deţine firma Camera 1, o societate la care este asociat cu Alina Maria Ristea şi care derulează activităţi de difuzare a programelor de televiziune. Firma a fost înfiinţată în anul 2007 şi a acumulat un profit net de peste 810.000 de lei, în perioada 2007-2009, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.

Turcescu mai are o firmă, RT Media Comunication SRL, înfiinţată în anul 2004, al cărei obiect de activitate constă tot în activităţi de difuzare a programelor de televiziune. Firma a acumulat în perioada 2004-2009 un profit de aproape 5,6 milioane de lei.

Cifrele arata ca in perioada in care a fost vedeta la postul lui Sorin Ovidiu Vintu, Robert Turcescu a incasat de la acesta circa 2 milioane de euro.

Sursa: Adevarul

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.