Bogdan Diaconu: Dacă UDMR contestă Trianonul şi Marea Unire, avem de-a face cu un inamic declarat al statului şi al poporului român - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Bogdan Diaconu: Dacă UDMR contestă Trianonul şi Marea Unire, avem de-a face cu un inamic declarat al statului şi al poporului român

Atunci când europarlamentarul UDMR Sogor Csaba contestă Trianonul şi, implicit, graniţele României Mari, aceasta nu mai este o simplă opinie politică, ci o declaraţie de intenţie despre cum va acţiona vizavi de statul român respectivul europarlamentar trimis de România la Bruxelles. Şi anume, va acţiona împotriva intereselor României şi pentru dezmembrarea teritorială a acestui stat. Iar Sogor Csaba nu e singurul din UDMR care afişează pe faţă revendicări maghiare la adresa teritoriului românesc.
Dacă UDMR contestă Trianonul şi Marea Unire, avem de-a face cu un inamic declarat al statului şi al poporului român. Inamicii afişaţi nu ar trebui însă să fie în Guvernul ţării pe care o atacă şi să-şi hrănească din banii acelui popor ura, mârşăvia şi dorinţa de distrugere. Într-o ţară normală, dacă UDMR nu se dezicea imediat de reprezentanţii săi care au atacat fundamentele statului român, era aruncat nu numai afară de la guvernare, dar şi afară din ţară.
UDMR ar trebui să plângă amintirea Trianonului în Ungaria, pe banii cetăţenilor maghiari, dacă ei îşi permit aşa ceva. Românii nu au de ce să plătească bani la bugetul ţării şi la bugetul Uniunii Europene pentru a îmbuiba politicieni maghiari care să se ocupe toată ziua cu a lătra pe la colţuri împotriva acestei ţări.

Sursa: Bogdan Diaconu Blog

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.