"Mama Rusie" si-a facut schimbare de sex. Vladimir Putin, transexualul anului. FOTO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

“Mama Rusie” si-a facut schimbare de sex. Vladimir Putin, transexualul anului. FOTO

Deputat rus: Istoric, Rusia este tatăl României

Bine v-am regasit! Sa vedem despre ce vorbim azi. Va propun un subiect pus in discutia publica, ieri seara, de TVR1. Corespondentii acestui post, Liviu Iurea şi Doru Dendiu , au transmis, de la Moscova, o corespondenta in care au relatat ca ruşii acuză din nou Romania si au precizat ca Rusia nu vede deloc cu ochi buni modul în care ţara noastră se raportează la Republica Moldova.
Se vorbeşte la Moscova tot mai mult despre existenţa unui aşa-numit plan al României de anexare a Republicii Moldova iar Agenţia de presă RiaNovosti a organizat, o dezbatere cu istorici şi politologi de la Moscova şi Chişinău, tema dezbaterii a fost “Rusia în contextul relaţiilor moldo-române”.

Din COTIDIANUL aflam detalii de la dezbaterea in care, mentioneaza sursa citata, istorici si politicieni rusi s-au întrecut în acuze la adresa ţării noastre şi a preşedintelui Traian Băsescu. “După ce i-am avertizat pe partenerii noştri europeni de ce a fost în stare Saakaşvili (preşedintele Georgiei – n.r.) să facă în urmă cu trei ani, cred că acum nu vor dori ca Băsescu să procedeze la fel ca liderul georgian şi să submineze securitatea europeană. Este necesar ca Băsescu să fie avertizat că nu are voie să facă aşa ceva. Nu noi trebuie să-l avertizăm, ci acele forţe care îl susţin financiar. Cine îl plăteşte, acela trebuie să-l ţină şi în frâu”, a declarat Serghei Markov, deputat al Partidului Rusia Unită.

În replică, Oazu Nantoi, analist politic de la Chişinău, spune: “Eu îl cunosc pe domnul Serghei Markov personal, de mai mulţi ani. Nu sunt sigur ce IQ are acest membru al Dumei de Stat din Federaţia Rusă, dar el se comportă ca un provocator ordinar de pe lângă curtea domnească”.

ADEVARUL consemneza, la randu-i, ca, mai multi lideri de opinie rusi au menţionat, în cadrul unei videoconferinţe Chişinău-Moscova, realizată de RIA Novosti ca romanii au un plan de anexare a Moldovei şi-l „realizează”. „România este nerecunoscătoare Rusiei” chiar dacă aceasta a scăpat-o de sub jugul otomanilor, au spus experţii ruşi. „«Gruparea politică» care pregăteşte planul de anexare a Moldovei ignoră părerea elitei europene care nu-şi doreşte un astfel de proiect”, a spus Serghei Markov, deputat în Duma de stat a Federaţiei Ruse.

„Proiectul de anexare şi isterica antirusă este o nemulţumire din partea Bucureştiului. Această ţară există graţie faptului că mii de soldaţi de-ai noştri au eliberat-o de sub jugul otoman. Cum poate să se întoarcă împotriva celui care a creat-o, care i-a făcut bine? Istoric, Rusia este tatăl României”, a mai menţionat reprezentantul Dumei ruseşti.

Sursa mentionata il citeza si pe Aleksandr Diukov, directorul Fundaţiei „Memoria istorică”, care a declarat că majoritatea moldovenilor nu se consideră români şi îşi doresc paşaportul statului vecin doar pentru a imigra în UE. „Moldova este mult mai veche decât România şi trebuia să fie Moldova Mare, nu România Mare. Nu veţi reuşi să distrugeţi bunele relaţii dintre Rusia şi Moldova. Nu se poate reuşi nimic cu forţa. Poporul moldovean nu va îngenunchea în faţa Bucureştiului”, l-a completat deputatul Markov.

Experţii ruşi au mai afirmat că Moldova nu are nicio şansă de a deveni membră UE. De cealaltă parte, analistul român Emil Hurezeanu spune că ieşirea ruşilor nu este prima de acest fel şi nici ultima. „Sunt jocuri care nu mai ţin de actualitate. Când nu ai soluţii în prezent şi în viitor la tine acasă şi în jurul tău atunci creezi ipoteze legate de trecut, însă nu întotdeanua trecutul este soluţia pentru viitor”, a menţionat Hurezeanu. „Asistăm la o etapă nouă a unui joc vechi între cei care în Rusia văd apropierea normală dintre România şi Moldova ca pe o încercare de alipire sau de anexare”, a conchis analistul român.

“Rusia îşi arogă paternitatea României” titreaza CURENTUL si consemneaza ca in apropierea datei de 27 august, zi la care Chişinăul sărbătoreşte desprinderea din umbra marelului URSS şi apropierea acestei capitale de valorile europene, toate aceste evenimente încep să devină la Moscova din ce în ce mai greu de digerat.
Dacă Dmitri Rogozin, trimisul Rusiei la NATO, a primit ordin de la Kremlin să atace România pe partea militară, Moscova îl trimite la Chişinău pe deputatul Serghei Markov pentru a ţine o dizertaţie antiromânească pe teme istorice. Mai mult, în concepţia acestuia, paternitatea României moderne se datorează Rusiei, deşi în Războiul de Independenţă din 1877 comandatul trupelor otomane de la Plevna, Osman Paşa, preda sabia (semn al recunoaşterii înfrângerii – n.r.) colonelului român Mihai Cerchez, şi nu căpăteniilor ruse.
În cazul în care Markov a uitat momente semnificative ale Războiului de Independenţă, mai precizeaza sursa citata, poate ar trebui reamintită maniera mai mult decât categorică prin care România a contribuit la înfrângerea Imperiul Otoman. Ulterior, în 1878, delegaţia României a fost ţinută la uşă atunci când s-a semnat Tratatul de la San Stefano dintre Imperiul Otoman şi cel Ţarist. Mai mult, României i-a fost luată atunci Basarabia de Sud la cererea Imperiului Rus, primind în schimb Dobrogea. Ieşirile lui Markov împotriva României nu sunt singulare. În 2008, Markov – confuz în privinţa poziţiei României în dosarul Kosovo, dar aflând că aceasta nu recunoaşte independenţa fostei provincii sârbe – credea că ţara noastră ar trebui să aibă astfel de atitudini pentru a avea o relaţie bună cu Rusia. Întrebat dacă România şi Rusia vor avea relaţii mai bune în cazul în care se va coopera mai intens în domeniul energetic, Markov a răspuns bulversat: „Dar nu trebuie să vă întrebaţi de ce nu răspunde (Rusia în privinţa cooperării cu România – n.r.), pentru că nu are timp. Ar trebui să ciocăniţi mai tare şi timp mai îndelungat. La un moment dat Rusia va răspunde“, declara Markov cu aceeaşi atitudine arogantă.

“Maramureşul a înfiinţat Moldova, nu Rusia !” ii replica, pamfletar, lui Serghei Markov, in ZIARISTI ONLINE, scriitorul Ştefan Doru Dăncuş: Evident, un cretin încălţat ca Serghei Markov, deputat al Dumei de stat ruseşti, nu putea să dea în alte străchini decât în cele româneşti (care, dacă sunt din lemn şi sunt sparte, se transformă în cuţite).
Spaima că Basarabia s-ar putea lipi de România (în contextual noilor mişcări geopolitice şi strategice ale Europei şi Americii) a isterizat “poporul conlocuitor” ce comandă ţara numită Rusia (pentru că rusul de rând nu mai are chef de violenţe şi războaie fabricate “de sus”).
Markov acesta, pus de alţi dobitoci cu funcţii mai mari, desigur, emite următoarea incredibilă axiomă (despre România): “Această ţară există graţie faptului că mii de soldaţi de-ai noştri au eliberat-o de sub jugul otoman. Cum poate să se întoarcă împotriva celui care a creat-o, care i-a făcut bine? Istoric, Rusia este tatăl României”. E democraţie – putem spune orice, dar orice axiomă trebuie demonstrată mai întâi.
Delirul acestuia nu se opreşte aici, dar cititorii mei ştiu din alte surse media ce a mai spus împotriva istoriei universale, nu naţionale (adică istoria noastră).
Dar să revenim la istoria noastră: cine a creat Moldova, până la urmă? Nu Dragoş Vodă, care urmărind un zimbru, a ajuns în acea “Moldovă” nelocuită de nimeni (şi unde a lăsat un pâlc de oşteni, pentru a-şi lărgi proprietatea?); nu s-au izbit oştenii aceia de urdiile tătare şi au cerut ajutor voievodului? N-a întărit acesta graniţa aceea atunci?
Ei, acum e rândul meu să afirm: maramureşenii au fondat Moldova. Dragoş Vodă a plecat din Maramureş în fabuloasa lui vânătoare. În consecinţă – Mihai Eminescu este un produs al Maramureşului, nu al “republicii” Moldova de la Chişinău.
Mă înţeleg perfect în limba noastră cu scriitorul Leo Butnaru, de exemplu (eu fiind maramureşean) în timp ce românul de pe stradă se uită la noi cu gura căscată, neştiind ce spunem. Cum explicăm, ştiinţific sau istoric, acest fapt?
Markove, treci la colţ, prostănacule!, vorba lui Iliescu – râde lumea de tine bre prostovane, care zici că ai salvat România de otomani! Alianţele făcute de Petru Rareş sau Dimitrie Cantemir cu ţarii ruşi au expirat de mult! Pleacă în cuşca ta repede, până nu se debarasează ai tăi de tine, că ştii cum o fac: mortul nu mai deschide gura!

Punct aici si, pana maine, numai bine sa va fie!

Maria Petrascu / Ziare.ro

Dupa ce un deputat rus din Partidul sau a declarat ca “Rusia este tatăl României”, Vladimir Putin a fost obligat sa-si faca schimbare de sex, pentru a nu-i nemultumi pe cei care mai credeau in “Mama-Rusie”. FOTO EXCLUSIV ZiaristiOnline.ro de la FreakingNews.com

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.