Drept la Replica din partea masoneriei, personal a lui Cristian Gherasim, membru al Marii Loje Naţionale din România - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Drept la Replica din partea masoneriei, personal a lui Cristian Gherasim, membru al Marii Loje Naţionale din România

Subsemnatul, Cristian Gherasim, membru al Asociaţiei Marea Lojă Naţională din România, prin prezenta vă sesisez cu privire la faptul că în data de 15 mai 2011 am înaintat Preşedintelui Asociaţiei Marea Lojă Naţională din România o adresă în care menţionam că îmi retrag toate afirmaţiile cu privire la organizarea şi administrarea internă a Asociaţiei, din moment ce acestea erau nefondate şi se întemeiau pe o argumentaţie invalidă. Drept consecinţă, afirmaţiile din respectivul material, pe care dumneavoastră l-aţi publicat pe site, sunt lovite de nulitate, atât din punctul de vedere al semnatarului lui, cât şi al tuturor organelor de conducere ale Asociaţiei Marea Lojă Naţională din România.

Subliniez că, în consecinţă, materialul publicat de dumneavoastră, ce, accentuez, avea o destinaţie strict internă, în cadrul Asociaţiei MLNR, este nul din punct de vedere informaţional şi prezintă afirmaţii care au fost retrase prin asumarea unei declaraţii semnată olograf şi înaintată Preşedintelui Asociaţiei Marea Lojă Naţională din România.

Drept urmare, în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare a României, privitoare la dreptul la replică, vă notific cu privire la faptul că materialul public de dvs. pe site prezintă publicului larg, într-un mod inexact şi cu finalitate dezinformativă, fapte şi afirmaţii pe care dumneavoastră le prezentaţi drept veridice, care însă, în fond şi în formă, sunt neadevărate şi lovite de nulitate.

În plus, respectivul material, pe care nu eu vi l-am transmis spre publicare şi pe care eu nu mi-l asum, pare, într-un mod neadevărat şi mincinos, asumat şi susţinut de mine, ceea ce este fals.

În consecinţă vă rog, pentru o corectă informare a cititorilor dumneavoastră să publicaţi şi acest document,

Cristian Gherasim

Drept la Replica ca urmare a publicarii materialului Zvacnirile masoneriei. Raport intern despre ilegalitatile din MLNR in prag de convent national. EXCLUSIV Ziaristi Online »

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.