GHIMPELE: Oficial al Guvernului, dat DISPĂRUT de CNSAS, după ce a fost dat în judecată de Corneliu Turianu - Ziaristi OnlineZiaristi Online

GHIMPELE: Oficial al Guvernului, dat DISPĂRUT de CNSAS, după ce a fost dat în judecată de Corneliu Turianu

de 

Jurnalistul Victor Roncea povesteşte pe blog o întâlnire cel puţin inedită cu un membru al CNSAS, profesorul universitar dr Corneliu Turianu, de la care a aflat, mai în glumă, mai în serios, că un angajat al Secretariatului General al Guvernului, presupus “miliţian”, este de negăsit după ce a fost dat în judecată de Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii.

Victor Roncea descrie întâlnirea cu profesorul Corneliu Turianu pe o stradă din Bucureşti, unde acesta, însoţit de mai mulţi “veterani ai magistraturii” înarmaţi cu portrete robot, căuta să dea de urma unui fost membru al legislativului condus de liberalul Călin Popescu Tăriceanu, actualmente funcţionar în Guvernul Ponta. “În jurul lui roia o mică armată de veterani ai magistraturii, după nasul meu. Cu un aer de detectivi profesionişti, veteranii scanau zona şi interacţionau cu precupeţii riverani, fiind înzestraţi la purtator cu un portret-robot, după cum mi s-a părut. Curios – defect profesional – l-am întrebat pe profesor ce se întâmplă.”

Întrebat mai mult în glumă cine a evadat, oficialul consiliului i-a istorisit jurnalistului povestea unui presupus miliţian, acţionat în instanţă de CNSAS, care la aflarea veştii s-a ascuns atât de bine încât nici Secretariatul General al Guvernului- instituţia care l-a angajat, nici cei de la Drumuri şi Poduri- probabil unul din fostele locuri de muncă, nu au o adresă valabilă a “tinerelului”“E vorba de un fost consilier de-al lui Tăriceanu, un tinerel dat afară din Guvern pe uşa din faţă şi întors pe-o fereastră din dos, în Cabinetul lui Ponta. Acum are şi rang şi funcţie”.

Am apelat la Secretariatul General al Guvernului, angajatorul lui, practic, cu care a pierdut un alt proces, dar şi ăştia l-au dat dispărut. Cică n-are nici o adresă, nici de la RAAPPS – încă, bineînteles – nici de la Drumuri şi Poduri. Omul e dispărut! Fugitiv! La alerta mea acum îl caută tot Guvernul. Noroc cu nişte colegi de-ai mei că i-au găsit o adresă aici, pe Precupeţii Vechi. Dar şi de aici a fugit, tocmai la Iaşi“, spune Turianu.

Profesorul Corneliu Turianu susţine că persoana pe care o caută, pe lângă faptul că “e miliţian“, are şi un frate geamăn, şi că în Secretariatul General al Guvernului există o confuzie în privinţa angajatului: “Bomba e alta: sunt doi miliţieni, gemeni! Iar ăştia de la Guvern nu ştiu pe care l-au angajat“.

Sursa: GHIMPELE

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

  1. Pingback: Consilier prezidenţial condamnat pentru fals cu uz de documente secrete FURATE. Procesul Corneliu Turianu vs Andrei Muraru s-a încheiat cu o sentinţă irevocabilă | Ziaristi Online

  2. Pingback: ANDREI MURARU,FOST DIRECTOR PE LA IICCMER SI IDEOLOG AL GRUPARII DE EXTREMA STANGA”MILITIA SPIRITUALA”,CONZILIERUL PENAL FARA ORNISS AL PENALULUI KLAUS JOHANNIS CONDAMNAT PENTRU FALS CU UZ DE DOCUMENTE SECRETE .PROCESUL PRIN CARE ACEST TURNATO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.