Iulian Urban anunta: Vrajitorul.eu si Capital.ro pregatesc "ceva maxim" - Top 300 al romanilor cu cele mai multe dosare de faliment - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Iulian Urban anunta: Vrajitorul.eu si Capital.ro pregatesc “ceva maxim” – Top 300 al romanilor cu cele mai multe dosare de faliment

Senatorul Iulian Urban anunta pe Facebook:

Va pregatim ceva maxim!

“Top 300 al romanilor care sunt implicati in cele mai multe dosare de faliment in Romania”!

Echipa noastra de la Vrajitorul.eu impreuna cu ziaristii de investigatie de la ziarul CAPITAL, pregatim o lovitura de toamna pentru toti smenarii si smecharii din mediul de afaceri romanesc.

Pentru ca an de an romanii au tot citit si paracitit despre “geniile” din afacerile romanesti care au averi uriase si care intra in Top 300 cei mai bogati romani, anul acesta le vom da peste “mufa” multora dintre escrocii care se lafaie pe bani multi, fac pe bogatii dar de fapt sunt doar niste escroci ordinari care au acumulat averi pentru ca nu platesc taxe la stat, nu isi platesc datoriile si isi baga firmele in faliment pacalind mii de romani cinstiti.

Acest top se va lansa de catre Vrajitorul.eu in coordonare cu ziaristii de la Capital.ro si ne va arata ca de fapt in spatele acestor multor “milionari” de carton sunt escroci marunti care au sute de firme in faliment, falimente in urma carora NU SI-AU MAI PLATIT DATORIILE, in vreme ce ne sfideaza din masinile lor de sute de mii de euro, sau ne dau lectii de “laifstail” afisand haine, posete de mii de euro si alte asemenea “arogante” ca sa citez din unul din acesti escroci in viata!

Iulian Urban aminteste si ca Urban si Asociatii implineste in noiembrie anul 19 de existenta si intra in anul 20, asa ca am decis sa va oferim tuturor celor care incheiati un contract cu compania noastra o promotie speciala constand in primirea GRATIS a unui raport de bonitate referitor la orice companie doriti dvs. pentru fiecare contract incheiat cu compania noastra.

Va dorim afaceri sigure si va invitam sa nu uitati : verificarea prealabila si periodica a partenerilor de afaceri va PREVINE intrarea in situatii de neincasare a banilor dvs. Este mai IEFTIN sa iti verifici la Vrajitorul.eu partenerii de afaceri decat sa cheltui apoi bani in tribunale!

Senatorul independent mai relateaza pe site-ul sau:

In patru ani de mandat sunt pe locul 2 la Senat in privinta numarului de initiative legislative depuse

Mi se pare maxim de interesant analiza facuta de IPP aici http://www.ipp.ro/pagini/index.php.

Cred ca este utila pentru a fi parcursa de toti alegatorii romani ca sa stie in CUNOSTINTA de cauza cu cine vor vota la 9 decembrie 2012.

Astfel, la Senat, am dupa un senator PNL cele mai multe initiative legislative depuse: am depus 99 de initiative legislative din care 13 au devenit legi fiind publicate in MOF. Ramane astfel ceva dupa mine in Romania si asta ma face sa cred ca nu am pierdut chiar degeaba timpul in Senat.

De asemenea si la capitolul prezenta sunt pe locul IV cu 91,5% prezenta, dupa colegii David Gheorghe [ 98% ] , Ion Ruset [ 95,1% ] si Dorel Borza [ 92,9%]… in vreme ce Crin Antenescu  are prezenta 6%.

Asa ca drag alegator roman, mare grija pe cine vei pune stampila in 9 decembrie 2012 ca tare imi e teama ca iar vei vota pe aia din coada listei…

Sursa: Iulian Urban

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.