Tara crestina, conducatori pagani: Nici Basescu, nici Ponta nici Antonescu nu au mers la Biserica in noaptea de Inviere - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Tara crestina, conducatori pagani: Nici Basescu, nici Ponta nici Antonescu nu au mers la Biserica in noaptea de Inviere

STOP-PONTA-BASESCU-ANTONESCU-Referendum-2012Paștele politicienilor
Ponta și Băsescu, neduși la biserică. Antonescu, dus cu forţa

Traian Băsescu și Victor Ponta, vedetele televizoarelor din România, au stat departe de ochii camerelor de luat vederi şi al “poporenilor” în noaptea de Înviere.

Nici Victor Ponta, nici Traian Băsescu, care obișnuia altădată să facă băi de mulțime printre credincioși, nu au fost văzuţi la vreo slujbă în noaptea de Înviere.

Premierul și președintele petrec Paștele pe litoral cu familiile.

ÎPS Teodosie l-a invitat vineri la slujba de pe plajă pe Ponta, însă acesta nu a dat curs invitației. În replică la invitaţie, Ponta a spus atunci: “Încercăm, încercăm. Îi spun lu’ tata socru, că el e cu…”.

În schimb, Ponta a fost foarte activ pe Facebook. După mesajul transmis de Paște, acesta a postat duminică pe rețeaua de socializare o poză cu familia lui, cu o nouă urare.

În ce-l privește pe Băsescu, “credinciosul de serviciu” în ultimii ani când venea vorba de evenimente religioase și nu numai, acesta a continuat şi anul acesta “tradiția” de a sta ascuns de ochii mulțimii.

Băsescu se află de câteva zile la Neptun, timp în care nu a fost văzut de nimeni și nici surprins la vreo slujbă de Înviere.

Traian Băsescu a transmis mesajul de Paște prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul Administrației Prezidențiale. A dat totuși un mic semn. Tot de la perdeluță. Pe pagina oficială a internauților lui Băsescu a fost postată o fotografie în care el apare ciocnind un ou cu soţia sa, “secondați” de o perdeluță în spate.

UPDATE Uite elicopterul, nu este elicopterul lui Antonescu

În ce-l priveşte pe Crin Antonescu, acesta “a mers” la biserică în noaptea de Înviere fără să fi ştiut.

Mediafax a relatat, citând surse locale, că liderul PNL Crin Antonescu a ajuns la Voroneţ sâmbătă după-amiază, cu un elicopter al unei firme private, cazându-se la o pensiune din localitate, urmând ca seara să participe la slujba de Înviere la Mănăstirea Voroneț. Despre presupusa lui prezenţă la Voroneţ a relatat şi presa locală. Antonescu a dezminţit însă duminică seara că ar fi fost la Voroneţ, spunând că a fost acasă în noaptea de Înviere.

“Nu am fost nici cu elicopterul, nici cu calul, nici cu trăsura, nici cu maşina nu am fost la Voroneţ. Eu în noaptea de Înviere am fost în Bucureşti, am petrecut-o acasă, iar azi în ziua de Paşte am fost până la Ploieşti la părinţii soţiei şi m-am întors. Sunt în Bucureşti”, a declarat, duminică seara, liderul PNL pentru agenția citată.

Marieta Vişan / Cotidianul

Print Friendly, PDF & Email

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.