Basescu si Ponta au dat la 1 ianuarie 2014 un anunt public comun: Vindem Romania! - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Basescu si Ponta au dat la 1 ianuarie 2014 un anunt public comun: Vindem Romania!

Romania-de-vanzare by Basescu si PontaAnunt public: Vand Romanie aproape noua, ieftin

Vând ţară avariată, aproape 22 milioane locuitori, pe butuci, km. pătraţi reali 238.391, ultimul proprietar: PCR.

Stare tehnică: are probleme cu alimentarea; o mică defecţiune la mecanismul de direcţie, că nu ţine linia dreaptă şi merge cam înfrânată; cutia de viteze e blocată în marşarier; este înmatriculată în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o lună.

Istoric: este fabricată acum 2.000 de ani, sub licenţă romană. A fost avariată în repetate rânduri. Prima dată a fost condusă de nişte ciobani, dar au mai călărit-o şi alţii. A fost reparată numai cu piese second-hand, aduse de pe la turci. O perioadă a fost condusă bine de nişte nemţi, Carol I şi Ferdinand, dar apoi a încăput iarăşi pe mâna unor idioţi, care au băgat-o prin toate gropile.

Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este încă plin de rugină. A mai avut câteva reparaţii capitale: în 1600, 1859 şi 1918, dar a mai şi pierdut o parte din piese.

Combinaţii: predau leasingul, mai sunt de plată la ea câteva zeci de miliarde de euro. Accept şi variante de schimb cu o ţară similară din Africa, oricât de mică ar fi, dar să funcţioneze.

De ce o vând? Sincer să fiu, o vând că m-a lăsat în drum şi nu mă pricep la ea. Plus că îmi consumă cam mult şi, ca s-o repar, mă costă cât nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de ţară, aşa că să o conducă cine s-o pricepe. Dacă nu o vrea nimeni, o dezmembrez şi o vând pe bucăţi. E păcat de ea, vă spun. Sper să o ia cineva care se pricepe!

Acesta este un pamflet si trebuie tratat cu toata seriozitatea!

Autor: Consumatorul.ro via Ziaristi Online

Cititi si: DE LA 1 IANUARIE 2014 VOM RAMANE FARA TARA

Romania de vanzare - pamant de vanzare - teren de vanzare pentru straini - land for sale - Google Earth

Print Friendly, PDF & Email

11 comments

 1. Anonim

  Domnule Roncea, în articolul de pe Badpolitics se spune că pământul a fost trecut în Tratatul de aderare la UE drept “capital”. Ori din punctul de vedere al teoriei economice, teorie pe care o învaţă şi elevii de liceu la economie, PĂMÂNTUL CA RESURSĂ ECONOMICĂ NU ESTE CAPITAL!!! Capitalul este un bun economic rezultat din producţia omului, aşa cum este spre exemplu calculatorul pe care îl folosiţi sau orice metrou din Bucureşti. PĂMÂNTUL NU FACE PARTE DIN CATEGORIA RESURSELOR DE CAPITAL! Aşadar felul în care Ungaria a trecut pământul în tratatul lor de aderare la UE drept avere naţională este foarte corect. Prin urmare, revenind la România, pământul nefiind capital ca resursă economică, el nu poate avea libertate de circualaţie în UE; libertate de circulaţie au oamenii, mărfurile, capitalurile, însă pământul nu ar trebui să o aibă pentru că nu înscrie în niciuna dintre categoriile de mai sus. Aşadar, uitaţi-vă la cei care au negociat şi au semnat Trataul de aderare a României la UE!

  Pe lângă acest argument economic elementar există şi prevederi din Constituţia României cu privire la teritoriul României, care nu poate fi înstrăinat.

  Tratatul de aderare la UE conţine această megafraudă a băgării pământului la capitolul capital, şi prin urmare a transformării pământului într-o marfă cu circulaţie “liberă” în UE.

 2. Anonim

  Faţă de cele de mai sus, fac anumite corecturi. Calculatorul se înscrie în bunuri de consum, însă poate fi şi bun de capital pentru întreprinderile care foloses calculatoare în procesul de producţie.

  Bunurile de capital sunt uneltele de creat bunuri sau de creat alte unelte. Toate utilajele dintr-o întreprindere de producţie sunt BUNURI DE CAPITAL!

  PĂMÂNTUL ÎNSĂ NU ESTE CAPITAL! El este o resursă economică aparte, nefiind produsul omului.

  Acum gândiţi-vă şi dumneavoastră şi gândească-se toată lumea care sunt raţiunile trecerii pământului ca capital şi care sunt forţele, oamenii care au făcut acest lucru şi cu ce interese şi căror interese slujesc.

 3. Anonim

  Comentariile anterioare semnate ‘Anonim’ nu imi apartin dar le apreciez foarte mult.

  Desi nu pot cere exclusivitate pentru pseudonimul pe care il utilizez de cind urmaresc aceasta publicatie, rog autorul respectivelor postari sa isi aleaga un pseudonim cit de putin diferit.

  Multumesc.

 4. anonim

  Concluzia e una: nu e de ajuns sa luptam, trebuie sa fim chiar mai buni decat cei mai buni dintre securistii lor, asta daca vrem sa ne salvam tara.

  Spor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.