Avem Ambasador in Rusia! Vladimir Putin l-a acreditat pe Vasile Soare în Sala Alexandrov a Palatului Kremlinului. FOTO/VIDEO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Avem Ambasador in Rusia! Vladimir Putin l-a acreditat pe Vasile Soare în Sala Alexandrov a Palatului Kremlinului. FOTO/VIDEO

Ambasadorul Vasile Soare intre Serghei Lavrov si Vladimir Putin - 16.01.2014 - Foto Pres Rusia - Moscova via Ziaristi OnlineLa 16 ianuarie 2014, domnul Vasile Soare a prezentat preşedintelui Federaţiei Ruse, domnul Vladimir Putin, scrisorile de acreditare în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Federaţia Rusă, informeaza MAE roman.

În cadrul ceremoniei, care s-a desfăşurat în Sala Alexandrov Sala Sfântul Alexandru Nevski a Palatului Kremlinului, au prezentat, de asemenea, scrisorile de acreditare alţi 17 ambasadori străini, se arata pe site-ul Presedintele Rusiei. In fotografia de mai sus, amabasadorul Vasile Soare, un experimentat diplomat de cariera, se afla intre seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov si presedintele rus, Vladimir Putin.

Preşedintele Vladimir Putin a arătat, referindu-se la relaţiile cu ţara noastră, că partea rusă „contează pe o colaborare mai consistentă şi reciproc avantajoasă cu România”, respectiv că „este gata lucreze împreună pentru aprofundarea relaţiilor politice, economice şi umanitare”. A urat succes ambasadorului României în îndeplinirea mandatului său la Moscova.

Ambasadorul Vasile Soare l-a asigurat pe şeful statului rus că în mandatul său va depune eforturi pentru consolidarea colaborării româno-ruse pe multiple planuri, cu accent pe impulsionarea dialogului politic la toate nivelurile, pe ridicarea nivelului colaborării economice şi pe o mai bună colaborare în domeniile cultural şi al educaţiei.

Foto/Video: Kremlin.ru via Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.