Monahul de la Rohia, Nicolae Steinhardt, si Catharii de la Paltinis, Plesu si Liiceanu, in Dosarele Securitatii - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Monahul de la Rohia, Nicolae Steinhardt, si Catharii de la Paltinis, Plesu si Liiceanu, in Dosarele Securitatii

5 comments

 1. sergheevici marmeladov

  Hopa, prietenii nostri, am o dilema: sa-l dai pe plesu pe liiiceanu sau pe liiiiceanu pe plesu ori cu amandoi de-a azvarlita? Ar fi trei, cu dilema.

 2. anonim

  cathari, cathari, dar Editura Politica au umflat-o, loazele mistificatoare le-au publicat, manuale din care nu mai intelege nimeni nimic asisderea, ce mai experienta epistemica! Oare ce ar spune Maestrul, despre ce-ar fi spus Steinhardt…

 3. anonim

  doi înşelători care s-au opintit să ne vâre pe gât gusturile lor “rafinate” şi care s-au folosit de tot ce-au învăţat doar ca să întoarcă lucrurile pe dos, de-ar fi numai cazul măscăriciului literar cartonescu şi ar fi de ajuns! Care cartonescu a fost ales, ţineţi-vă bine, ca “ambasador al culturii româneşti” ..pentru Premiul Nobel!
  Numai că acolo e mai greu cu înşelăciunea! Mai e de mirare că erau animaţi de o ură sănătoasă faţă de Păunescu, de fapt faţă de poezia lui bună, nu le păsa lor de greşelile pământeşti ale lui Păunescu. Pentru aceşti doi IMPOSTORI ar fi şi poporul român bun la ceva – să le ridice Piramide!

 4. anonim

  O sa se strecoare altii antrenati pentru asemenea operatiuni ca sa le dea peste cap revistele, editurile, retelele de distributie, au toate informatiile din interior. Vremea asa-zisilor cathari e la final.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.