Un basarabean premiat de Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania: Mircea Mitrofan, pentru interviul cu Victor Roncea "Am fost împuşcat cu gloanţe de cauciuc" - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Un basarabean premiat de Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania: Mircea Mitrofan, pentru interviul cu Victor Roncea “Am fost împuşcat cu gloanţe de cauciuc”

Doru Dinu Glavan si Mircea Mitrofan

Doru Dinu Glavan, presedintele UZP si Mircea Mitrofan

Un basarabean se numără printre câştigătorii Premiilor Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România (UZPR), transmite TeleRadio Moldova, postul public de televiziune de peste Prut. Jurnalistului Mircea Mitrofan i s-a înmânat premiul II la categoria presa on-line pentru interviul ,,Am fost împuşcat cu gloanţe de cauciuc” – cu Victor Roncea -, informează moreintelligentlife.ro.

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România stimulează astfel creația jurnalistică în cadrul unei competiții profesionale. Concursul „Premiile UZPR” este o competiție adresată jurnaliștilor din presa scrisă și on-line, din radio și televiziune. Tema concursului a fost „România ca personaj”, iar jurnaliștii din România și din diasporă au participat cu lucrări din genul publicistic care reflectă, în cuvinte și imagini, ideile și obsesiile României de azi, familiarul realităților românești.

La concurs au fost prezentate peste 100 de articole, eseuri, cărți de jurnalism și de specialitate, emisiuni de radio și producții de televiziune realizate în anul 2013.

Juriul concursului a fost alcătuit din profesioniști în domeniul mass-media.

Sursa: TRM via Ziaristi Online
Print Friendly, PDF & Email

1 comment

  1. Pingback: Întâlnirea cu Părintele Justin Pârvu și minunile pe care le-a săvârșit în viața mea sunt un „premiu” de la Dumnezeu. Interviu cu Victor Roncea pentru Everyday Journalism - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.