Rebelul Eduard Ovidiu Ohanesian se întoarce, cu un nou volum: "Servesc Patria!" - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Rebelul Eduard Ovidiu Ohanesian se întoarce, cu un nou volum: “Servesc Patria!”

Eduard Ovidiu Ohanesian - Servesc PatriaVolumul Servesc Patria ! nu este doar o incursiune în modul de lucru al serviciilor secrete românești și de aiurea, cartea reprezintă o reacție la unele evenimente de neînțeles petrecute sub ochii noștri în ultimii ani. Prin numeroase documente inedite, mărturii și informații obținute de foști și actuali ofițeri și agenți, unele ținute la strict secret și astăzi, autorul încearcă să prezinte situația în care se află societatea noastră, cât mai simplu cu putință. Căci nimic nu este întâmplător, nici în politică, nici în justiție, nici în presă, nici în lumea mondenă. În general, “vedetele” românilor au un parcurs bine determinat, trasat de cele mai multe ori de compromisurile și uneori de infracțiunile la care s-au dedat, ei și părinții lor, ajungând astfel în vizorul marelui păpușar – serviciile secrete. Astfel, numai devoalarea biografiilor ascunse ale idolilor din trecut, prezent și viitor poate clarifica pe deplin promovarea acestora, uneori agresivă, în mass-media sau la conducerea instituțiilor de forță ale țării.

Servesc Patria ! continuă demersul jurnalistic de devoalare și declasificare a minciunii ( început cu volumele publicate deja Amintiri din Portbagaj – editura Minerva 2008, Puterea din Umbră – vol. I și vol. II – editura Junimea 2009, respectiv 2011), abuzului și raptului la care au fost, sunt și vor fi supuși cetățenii României chiar de către cei pe care, prin vot, periodic, îi aduc la putere, indiferent ce forme îmbracă aceasta.

Autor – Ohanesian Eduard Ovidiu

Editura Junimea – Iași, 2014

Prefață de Sorin Roșca Stănescu – Rebelul se întoarce

Sursa: Ohanesian.wordpress.com – Anti-Mafia

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

  1. anonim

    Sa fim seriosi, serviciile nu sunt atotputernice, nici macar ale dictatorilor nu au reusit, nu pot controla imprevizibilul, de exemplu. Viata secreta intotdeauna anticorpi impotriva raului. “marele papusar” ‘da’ bine ca metafora, vinde, faptul ca sunt alese asa-zisele repere in functie de vulnerabilitati …e fumata de mult si o stim. Chiar si incercarea de a deturna, creste sau compromite spatii de impact este, in sine, o imbecilitate, pentru simplul motiv ca totul se poate schimba intr-o clipa, in contact cu alte informatii. Asa ca sa ne vedem de treaba noastra si sa ramanem calmi si atenti, incercand sa nu ne scape nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.