Moise Guran expus drept un bişniţar de presă cu ambele mâini în buzunarele contribuabilor. CONTRACTUL TIP JAF CU FALIMENTARA TVR - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Moise Guran expus drept un bişniţar de presă cu ambele mâini în buzunarele contribuabilor. CONTRACTUL TIP JAF CU FALIMENTARA TVR

Biziday Moise Guran Petrom OMV Gazprom Lukoil Putin KGBJurnalistul Stelian Negrea a publicat pe contul sau de facebook contractul lui Moise Guran pentru emisiunea Biziday cu TVR, comentând că realizatorul TV a făcut o afacere cu statul la TV și că potrivit contractului majoritatea costurilor ar fi fost suportate de TVR, iar cea mai mare parte din veniturile din publicitate s-au dus în contul firmei lui Guran.

Vezi mai jos cum arată CONTRACTUL Biziday cu TVR

Reamintim că Moise Guran a anunţat pe blog că a renunţat la negocierile cu TVR privind continuarea emisiunii la postul public, în condiţiile în care vechiul contract a expirat la finalul lunii iunie şi a cerut demisia preşedintelui – director general al TVR, Stelian Tănase, despre care a spus că este un “politruc” care nu ştie “nimic” despre managementul unei societăţi.

Potrivit lui Stelian Negrea, în vechiul contract „Moise Guran nu dă nimic TVR din încasările din publicitate din emisiunea „Biziday” în schimb ofera 20% TVR dintr-o pastila de 1,5-3 minute „Clubul celor care muncesc in Romania”. El a adăugat că emisiunea lui Moise Guran îi costă pe cei din TVR 1.501 euro pe apariţie, însă televiziunea publică încasa numai 15.000 de euro (prag minim) din publicitatea oferită de firma acestuia.

“Cum se fac afaceri cu statul român: Moise Guran nu da nimic TVR din încasările din publicitate din emisiunea “Biziday” în schimb oferă 20% TVR dintr-o pastilă de 1,5-3 minute “Clubul celor care muncesc în România”. La schimb TVR îi difuzează cele două emisiuni şi îi pune la dispoziţie un birou cu şase calculatoare cu licenţe şi abonament la internet, acces pe server de reţea, spaţiu de stocare, platou şi regie de emisie, cu echipe complete şi camere echipate cu prompter, decor, două grupuri de montaj,arhivă TVR,fluxurile de documentare ale Direcţiei de Ştiri a TVR, reţeaua de corespondeti a Departamentului de Ştiri al TVR din ţară şi străinătate etcetc

TVR anunţă că emisiunile lui Moise Guran costă 1501 euro/apariţie însă TVR încasează numai 15.000 euro anual din publicitatea oferită de firma acestuia căreia îi pune la dispoziţie toate echipamentele şi personalul pentru realizarea celor două emisiuni.
Ceea ce mi se pare şi mai grav este faptul că Moise Guran a ales în schimbul acestor înţelegeri comerciale cu TVR să îşi închidă gură pur şi simplu. Printr-o negociere purtată anul trecut Moise Guran cu conducerea TVR şi semnată şi parafată, al cărei proces verbal îl aveţi ataşat, a fost de acord că emisiunea să îi fie suspendată de TVR dacă el “face aprecieri defăimătoare la adresa SRTv şi dacă “dezvăluie orice informaţii referitoare la politicile ori activităţile desfăşurate de SRTv”!!!
Ultimul contract semnat de firma lui Moise Guran, Biziday Consulting SRL, cu TVR a expirat pe 30.06.2015. Acum Moise Guran a intrat în conflict cu conducerea TVR pe care o ameninţă că pleacă şi căreia îi cere capul.
Procesul verbal ataşat semnat de Moise Guran cu conducerea TVR pe 13.08.2014 arată că majoritatea covârşitoare a costurilor revin TVR iar veniturile din publicitate revin covârşitor firmei acestuia.
Buboiul din TVR trebuie spart pentru că deja a produs o gaură de 800 milioane de lei NOI pe care îi plătim tot noi, publicul plătitor de taxe tv dar şi de taxe şi impozite care alimentează funcţionarea unei televiziuni publice păgubită de mult mai multe personaje, unele extrem de dubioase de-a dreptul, altele mai dichisite şi date cu mult sclipici”, a scris Stelian Negrea pe contul său de Facebook.

Sursa: EvZ

Preluare: Ziaristi Online

Contract Jaf Moise Guran TVR 1 Contract Jaf Moise Guran TVR 2 Contract Jaf Moise Guran TVR 3 Contract Jaf Moise Guran TVR 4 Contract Jaf Moise Guran TVR 5 Contract Jaf Moise Guran TVR 6

Print Friendly, PDF & Email

3 comments

  1. Pingback: Cuvânt de folos de la Părintele Justin Pârvu Mărturisitorul. Foto şi Video de la Mănăstirea Petru Vodă | VA RUGAM SA NE SCUZATI, NU PRODUCEM CAT FURATI!

  2. Pingback: “Incendiul din #Colectiv a fost planificat cu şase luni în urmă”. OPINIE contra intoxicărilor mafioţilor de presă | Victor Roncea Blog

  3. Pingback: “Incendiul din Colectiv a fost planificat cu şase luni în urmă”. OPINIE contra intoxicărilor mafioţilor de presă (Moise Guran şi alţii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.