Obiectivul anunţat al Partidului GDS-istei Monica Macovei: Legalizarea căsătoriilor homosexualilor. INFO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Obiectivul anunţat al Partidului GDS-istei Monica Macovei: Legalizarea căsătoriilor homosexualilor. INFO

Monica Macovei si Mihail Neamtu, animator de "dreapta" la Puncte Cardinale si revista Rost

Puţini sunt cetăţenii care ştiu că există, la Parlamentul European, un grup pro-homosexuali, care militează pentru promovarea drepturilor persoanelor LGBT (lesbiene, homosexuali, bisexuali, transsexuali), scria, anul trecut, Dan Grosu în Libertatea. Reluăm informaţia: “Intergrupul LGBT din Parlamentul European cuprinde 153 de europarlamentari din şase grupurile politice, fiind cel mai mare dintre cele 27 de intergrupuri ale Parlamentului European. Toţi membrii săi au aderat voluntar şi au ca scop promovarea agendei LGBT. Conform doctrinei grupului, membrii săi trebuie să monitorizeze situaţia lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor, transsexualilor din ţările Uniunii Europene şi nu numai, dar şi să conceapă rapoarte, rezoluţii şi amendamente în favoarea minorităţilor sexuale. Grupul beneficiază de un birou situat în clădirea Parlamentului European de la Bruxelles, precum şi de 2 secretari. Printre cele 22 de state din care provin membrii acestui intergrup se numără şi România. 3 dintre cei 33 de europarlamentari români se ocupă de propaganda minorităţilor sexuale: Monica Macovei (fostă PDL, fostă ministru a lui Traian Băsescu, fostă procuroare PCR şi curentă oengistă GDS), Corina Creţu (PSD – fostă purtătoare de cuvânt a lui Ion Iliescu) şi Renate Weber (PNL = fostă şefă a Fundaţiei Soros).

“Libertatea” a făcut rost de o înregistrare audio cu intervenţia Monicăi Macovei de la un congres găzduit de Strasbourg la 7 aprilie 2011. “Încă din anii ’90 am fost alături de asociaţia ACCEPT. Am reuşit să abrogăm, după anul 2000, articolul 200 din Codul Penal, prin care erau incriminate relaţiile dintre persoane de acelaşi sex. Sigur că Biserica Ortodoxă şi grupurile religioase au fost mereu împotriva iniţiativelor noastre, ei spun că suntem împotriva tradiţiilor. Am sprijinit apoi, în calitate de ministru al justiţiei, desfăşurarea Paradei Gay din 2005, deşi la început primarul Bucureştiului refuzase să aprobe acest lucru. L-am sunat chiar eu pe primar. Acum, în România rămâne de realizat şi legiferarea uniunilor între persoanele de acelaşi sex”, a explicat, printre altele, Monica Macovei”.

La scurt timp după ce apartenența lor la intergrupul homosexualilor a devenit cunoscută și în România, cele trei “graţii” au făcut un pas înapoi. Cel puțin oficial. Corina Crețu este la ora actuală comisar european, deci iese oricum din calcul, dar, cel puțin teoretic, Macovei și Weber pot fi în continuare membre ale Intergrupului LGBT, întrucât, conform site-ului oficial al acestuia, printre membrii săi se numără și 13 deputați europeni care preferă ca numele lor să rămână secrete, scrie PaginaEuropeana.ro, care mai prezintă şi alte amănunte interesante. Iată-le:

Foarte atentă cu imaginea ei, mai ales de când încearcă să-și construiască un profil prezidențiabil, Macovei a “omis” să-și mai treacă în CV-ul de pe site-ul oficial faptul că este membră fondatoare și de onoare a Asociației ACCEPT, prima organizație neguvernamentală din România care apără și promovează drepturile LGBT la nivel național. Totuși, acest fapt a fost confirmat de agenția națională de presă, Agerpres, care i-a publicat biografia în 2014, cât şi de alți (pseudo)politicieni, cum ar fi Mihail Neamțu. Ieşit din găoace, puiul ciufulit, revoltat pe găină că are prea multe ouă, declara: “M10 are o titulatură narcisistă și anunță mai curând o magistrală de metrou, nu un proiect de țară… Ca lider de Partid nou-născut, acum, doamna Macovei trebuie să ne spună: de ce a candidat pe platforma PDL la europarlamentare 2014 și de ce acum 7-8 luni spunea, citez, că “PDL este singurul partid de Dreapta din România”? Azi nu mai e? De ce? Dacă vrea o formațiune fără traseiști, cum se explică aglomerația de foști pe scena M10 (cu recruți din PDL, PMP, FC, Noua Republică)? Dacă doamna Macovei vrea o Dreaptă care susține valorile familiei, atunci cum justifică statutul de membru fondator al “Accept” și declarațiile pro-LGBT din Parlamentul European? Dacă doamna Macovei vrea ca Statul să scoată religia din școli, cum luptă dânsa cu etatismul?”

La Parlamentul European, Macovei a susținut interesele LGBT inclusiv prin angajarea, la cabinetul său europarlamentar de la Bruxelles, a lui Adrian Relu Coman, fostul director executiv al ACCEPT din perioada 1997-2002. Coman lucrează acum pentru Arcus Foundation, tot o asociație pro-gay, la New York. De altfel, în 1998, Macovei și Coman au semnat împreună un articol publicat în revista “Medicine and Law” a Universității din Haifa, intitulat “Implications for HIV/AIDS of Laws Affecting Men Who Have Sex with Men in Romania”, adaugă sursa citată.

Acum, în România, Monica Macovei are, de ieri, partid. I-ar putea spune, onest, Partidul Homosexulilor din România. Iar Claudiu Târziu, propagandistul ei electoral în lumea curlandiştilor de “dreapta”, i-ar putea fi purtător de cuvânt.

Sursa: Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.