VIDEO: Academicianul Leon Dănăilă sprijină Coaliţia pentru Familie: "Trebuie să urmăm preceptele lui Dumnezeu!" - Ziaristi OnlineZiaristi Online

VIDEO: Academicianul Leon Dănăilă sprijină Coaliţia pentru Familie: “Trebuie să urmăm preceptele lui Dumnezeu!”

leon-danailaTrei milioane de români vor organizarea unui referendum pentru ca art. 48 din Constituția României să prevadă că „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie”. La 20 iulie, Curtea Constituțională a României a avizat inițiativa legislativă pro-familie, cu unanimitate de voturi. Astăzi, proiectul de lege pentru organizarea referendumului stă pe mesele senatorilor, fără ca ei să se grăbească să-l dezbată și să-l adopte.

Leon Dănăilă, profesor doctor specialist în neurochirurgie, se alătură demersului Coaliției pentru Familie și celor 3 milioane de români care încă așteaptă ca senatorii să le respecte voința.  

 „Sigur că inițiativa dumneavoastră este foarte benefică, foarte logică și este sprijinită cred că nu numai de cele 3 milioane de semnături, ci de toată lumea. Este un act care trebuia prevăzut în Constituție și care cred că va primi acordul tuturor. Familia este baza societății. Fără familie, societatea nu merge înainte! Fiindcă cei care se nasc dintr-o familie s-au dovedit a fi mult mai benefici pentru societate, educația lor este mult mai benefică și ei duc la progresul acestei societăți”, a declarat profesorul Leon Dănăilă într-un testimonial al Coaliției pentru Familie.

„Copiii care sunt adoptați de către homosexuali, care spun «pe tata îl cheamă Ion, pe mama Vasile»… Este de râsul lumii, este ceva care pe mine m-a impresionat foarte negativ. Nu se poate ca statul român să dea voie acestor oameni homosexuali să facă adopții. Heterosexualitatea este lăsată de la Dumnezeu, fiindcă Dumnezeu i-a creat pe Adam și pe Eva, cărora le-a spus: «mergeți și înmulțiți-vă și împânziți pământul». Așa că preceptele religioase pornesc de sus, de la Dumnezeu, și trebuie urmate și de către noi.”

Dr. Leon Dănăilă este membru titular al Academiei Române, membru titular al Academiei de Științe Medicale, membru al Academiei Oamenilor de Știință și membru al New York Academy of Sciences.

Sursa: ActiveNews

Foto: Leon Dănăilă FB

Preluare: Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

  1. Pingback: Memorabilia Leon Dănăilă: "Nu sunt de acord cu căsătoriile între persoanele de acelaşi sex. Nu sunt de acord cu creşterea copiilor în cupluri de acelaşi sex." Activiştii homosexuali l-au reclamat - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.