Este prostia dăunătoare sănătăţii şi societăţii? Remus Cernea şi "presa" din România ne demonstrează că da - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Este prostia dăunătoare sănătăţii şi societăţii? Remus Cernea şi “presa” din România ne demonstrează că da

remus-cernea-anticrestinO “ştire-bombă” a erupt în presa din România: Remus Florinel Cernea, cunoscutul activist pentru dreptul limacşilor de a se căsători cu melcii, a fost ameninţat cu… moartea, respectiv cu propria-i viaţă. O “presă” care aparent se foloseşte de limba română a înghiţit pe nemestecate “ştirea” activistului şi a livrat-o ca atare, eliminând-o în public fără măcar o minimă digerare, ca să nu mai vorbim de jenă. Ce s-a întâmplat de fapt? Remusică şi ai lui au organizat o “dezbatere” intitulată “doct” “Sunt religiile dăunătoare?”, cu referire directă, conform graficii “evenimentului”, la mozaism, islamism şi creştinism.

remus-cernea-si-ioana-staniloiu-antisemiti-anticrestini-antiislamici

Întrebarea căzută din coadă a fost pusă de “kiki”, pentru că “secular-umaniştii” lui Remusică deja lămuriseră problema, după cum stă dovadă un articol anterior evenimentului, de pe blogul adepţilor lui Cernea:  “Religia este dăunătoare societăţii”.

umanism-secular-anti-religie-remus-cernea

Cernea a dovedit, de fapt, că prostia este extrem de dăunătoare propriei sale persoane, alegând prin această temă inteligentă să-i discrimineze în masă chiar pe “refugiaţii” pentru care face propagandă, în genere musulmani convinşi. Ca să nu mai vorbim de creştini, care, după cum se ştie, sunt într-un procent covârşitor de 97% dintre români cât şi despre minoritatea evreiască credincioasă din România. Ca atare a primit şi o replică din partea unui asemenea refugiat virtual care i-a explicat în două vorbe că se auto-contrazice iar unul dintre viitorii “migranţi” musulmani pentru care militează iresponsabil, dacă ar afla despre tema “dezbaterii”, s-ar putea să vină în România doar pentru a-i tăia cel puţin coada.  Lung prilej de vaiete şi de ipoteze…

remus-cernea-anticrestin-si-antisemit

Când Dumnezeu i-a salvat viaţa lui Remus Cernea, la propriu, prin mână jurnalistului George Roncea, pe un acoperiş din Belgrad, în timpul bombardamentelor din 1999, a făcut-o probabil doar ca să înţelegem noi cât putem fi de toleranţi chiar şi cu cei care susţin “drepturi civile” pentru limacşi şi melci. Dar cu ocazia scandalului lui închipuit privind aşa-zisa “ameninţare cu moartea” e posibil ca tot Dumnezeu să fi dorit să ne transmită că totul are o limită şi că prostia lui Remus Cernea a ajuns cu adevărat la un nivel dăunător nu atât propriei lui sănătăţi cât mai ales întregii societăţi.

Victor Roncea

Sursa: Ziaristi Online

Foto: Adevărul şi Facebook

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.