"În 2050 vom avea zone cu populație majoritar romă" - adevărul omis de presa "factuală". Fake News la comandă cu mame minore ţigăncuşe şi educaţie sexuală "obligatorie" pentru români, la Digi 24 şi Cotidianul - Ziaristi OnlineZiaristi Online

“În 2050 vom avea zone cu populație majoritar romă” – adevărul omis de presa “factuală”. Fake News la comandă cu mame minore ţigăncuşe şi educaţie sexuală “obligatorie” pentru români, la Digi 24 şi Cotidianul

Fake News despre “educatia sexuala” si fenomenul rrom la “factuala” Digi 24 TV (audienta nationala: de la 50.000 la 80.000 de telespectatori, deci cam cat Sf. Gheorghe cand sunt numarati si romanii din oras). Un articol de zilele trecute (9 martie 2017) ne vorbeste despre “un fenomen”:

“În Crucea s-a întâmplat un fenomen ce părea imposibil: toate femeile au rămas gravide în acelaşi an.” Numai ca acelasi fenomen cam cu acelasi titlu s-a constatat si in Adevarul lui 2012 (captura mai sus). Este vorba, desigur, de o localitate cu populatie majoritar roma, dupa cum ne informa corect Adevarul, in articolul de acum cinci ani. Numai ca aceasta informatie capitala lipseste cu desavarsire in articolul “factual” al postului tv cu actionariat maghiar. “Edilii spun că degeaba fac campanii de informare, tradiţia este mult mai puternică în comunitate”, se scrie in articolul de presa “quality”. Daca un strain citeste povestioara crede, normal, ca aceasta este traditia romanilor. In final vine si concluzia “docta” a facaturii Digi: “Specialiștii spun că introducerea educației sexuale în școli ar putea fi o soluție.” Pam-pam. Pentru rromi? In acelasi articol se spunea insa ca peste 450 de copii din localitatea in cauza nu sunt inregimentati in sistemul educational. 

Nu trec trei zile si apare un articol fake-news pe comanda similar si la Cotidianul, cu educatia sexuala in gura, oferindu-se, din nou, exemple inventate sau cu trimitere la sate de tigani din Iasi (fara a se specifica originea lor), unde fetele, prin traditie si constitutie, fac copii de la 12-13 ani.

Datele sunt extrase – fara a se face trimiterea cuvenita – dintr-un articol aparut in Ziarul de Iasi in 20 ianuarie 2017. Dementa corectitudinii politice ii face si pe cei de la ziarul respectiv si, posibil, si pe cei de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copi­lului (DGASPC) Iasi, sa nu mentioneze etnia fetelor minore care fac copii pe banda rulanda in judetul Iasi (si nici cultul din care fac parte, penticostal). Aceasta omisiune perverteste automat orice “studiu” care ar putea fi reprezentativ la nivel national, cu tot cu concluzia lui “docta” privind “obligativitatea” asa-zisei educatii sexuale in scoli, in fapt o noua forma de impunere a anormalitatilor sexuale. Singura scapare din ziarul mentionat, privind doua mame minore ramase gravide, este localitatea in care se intampla “actiunea”: Lungani. Ori, Lungani este comuna din care face parte satul Crucea, zone eminamente tiganesti (98%; foto)!

Presa locala e mai cinstita:  7est ne informeaza ca  Rromii din Lungani muncesc ca sclavii, pe mâncare. Aceeasi publicatie vede si fondul problemei eludate si falsificate de presa centrala “factuala” citata:

Recordurile de natalitate în județul Iași: Lungani, Ciurea, Voinești. La 1 copil român se nasc 2,5 copii romi.   În zece ani, de la un recensământ la altul, populația romă a crescut cu 200-300%. În aceeași perioadă, sporul în rândul populației de români a stagnat. „La 12-13 ani se căsătoresc, la 20 de ani au deja 5-6 copii”, spune primarul Lunganiului”. Publicatia in cauza mai afirma ca, “extrapolând trendul demografic de la Iași, structura populației se va schimba semnificativ până în 2050 în toată România”. “Numărul romilor a crescut cu 18%”, se mai scrie in articolul care vine si cu lamurirea nevazuta de Digi si Cotidianul:

“Sate cu populaţie majoritar romă

În ceea ce priveşte satele din judeţul Iaşi, sunt câteva în care această etnie este deja majoritară. Cei mai mulţi cetăţeni de etnie romă sunt în satul Crucea, din comuna Lungani, unde reprezintă aproximativ 98% din populaţie, deşi, la ultimul recensământ, s-au declarat doar 1.149 dintr-o populaţie totală de 1.943, iar, în satul Zmeu, tot din comuna Lungani, sunt aproximativ 60% cetăţeni de etnie romă, dar, la recensământ, şi-au declarat această etnie doar 714 persoane, dintr-un total de 1.869.” Detalii la sursa: Simulare Iași, 2050: vom avea zone cu populație majoritar romă“.

Pentru a intelege mai bine “fenomenul” va prezentam doua filmari de la fata locului:

Concluzia: cand cititi ceva pe site-urile de fake news “quality”, gen Hotnews si Digi, virusate bine de agentii anormalitatii, verificati informatia pe site-urile de pe “lista neagra” a lui Soros. O gasiti pe net.

Sursa: Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.