Mărturisire emoționantă a Manuelei Hărăbor despre Referendum: "Eu nu mă lepăd de Hristos, oricare ar fi consecințele." Actrița e linșată de postacii boicotangii la fel ca artista Sofia Vicoveanca. Noi le dorim La Mulți Ani! - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Mărturisire emoționantă a Manuelei Hărăbor despre Referendum: “Eu nu mă lepăd de Hristos, oricare ar fi consecințele.” Actrița e linșată de postacii boicotangii la fel ca artista Sofia Vicoveanca. Noi le dorim La Mulți Ani!

Actrița Manuela Hărăbor face o adevărată mărturisire de credință pe pagina sa de Facebook, anunțându-și opțiunea fermă de DA la Referendumul pentru Căsătorie din 6 și 7 octombrie.  La fel ca artista Sofia Vicoveanca, și Manuela Hărăbor este linșată online de brigăzile postacilor boicotangii din rețelele deschise antiromânești. Nici una însă nu se intimidează, ba chiar le mai și răspund în față postacilor. Pentru că astăzi este chiar ziua de naștere a cântăreței Sofia Vicoveanca le felicităm pe ambele artiste și le dorim La Mulți și Binecuvântați Ani! Doamne, ajută!
Iată postarea Manuelei Hărăbor:
“Aceasta e convingerea mea. Și am rugămintea de a fi cel puțin respectată. Este ceea ce gândesc. O inițiativă care nu are de a face cu politicul. Puteau să o facă și guvernele precedente, dar nu au făcut-o. Convingerea mea cu privire la acest subiect ține de normalitate. De perfecțiunea zidită dintru început de Dumnezeu. Și dacă îndrăznesc să mă număr printre copiii Lui Dumnezeu, încerc să nu mă abat de la nicio învățătură primită de la El. Eu îmi asum orice faptă și nu mă rușinez să mărturisesc. Și această inițiativă nici măcar nu mă privește direct. Sunt mamă, dar nu voi fi niciodată soacră mare și nici bunică. Dar asta nu mă oprește să mă gândesc în ce lume vor trăi viitorii copii ai României. Cu siguranță viețile lor nu vor fi doar lapte și miere, cu siguranță se vor izbi de multe greutăți și poate multe lipsuri. Dar cel puțin vor avea șansa să trăiască într-o lume nemodificată din prea multă corectitudine politică. Avem un Ziditor care a creat viața într-o rânduială perfectă. Cei care vor să o schimbe s-au lepădat demult de El. Eu nu mă lepăd de Hristos, oricare ar fi consecințele.”
Cu câteva zile în urmă, artista Sofia Vicoveanca își exprimase aceeași opinie într-un clip al Coaliției pentru Familie. Stiri Pentru Viata și ARCUS Project informau la momentul respectiv:

“De citeva ore doamna Sofia Vicoveanca este atacată în cel mai josnic mod și linșată pentru poziționarea domniei sale pro-referendumul de modificare a Constituției.
A exprima o opinie în favoarea unui demers civic a ajuns de neiertat în ochii unora dintre concetățenii noștri. Care nu fac economie de abjecție, ură și flegme pentru a călca in picioare și a batjocori o Femeie, o Doamnă, un Simbol al românilor.
Își mai amintește cineva că pentru dreptul democratic fundamental de a nu fi de acord cu celălalt s-a murit în 1989?
Iertați-i, stimată doamnă, pe cei care astăzi vă jignesc si vă insultă. Majoritatea acestei țări este alături de dumneavoastră!”

Mărturisirea doamnei Sofia Vicoveanca:

Părintele Arhimandrit Mihail Daniliuc completează:

„În fața ta, ce sunt eu, Doamne?
Când peste lume au nins dureri,
Am strâns la tâmple-atâtea toamne,
Tu-n suflet mi-ai pus primăveri.”

“Câtă dreptate ați pus în acest vers distinsă Doamnă Sofia Vicoveanca! Da, Dumnezeu V-a pus în suflet preafrumoase toamne, devenite în inima Dumneavoastră nesfârșite primăveri ca din ele să picurați în viața celor ce Vă ascultă alese bucurii și trebnice balsamuri. Pentru aceasta mă rog Domnului Hristos, Cel ce a făcut timpul și stăpânește veacurile, să Vă dăruiască îndelungată înzilire, cu sporite puteri de a sluji cu aceeași dăruire cântul nostru popular, parte din frumusețea sufletului românesc. La mulți ani, Distinsă Doamnă a cântului și portului popular autentic, a demnității și frumuseții românești!”

 

Ne vedem la Referendum!

Ziaristi Online

REFERENDUMUL PENTRU ROMÂNIA preocupă atenția tuturor românilor care au acum ocazia să-și mărturisească atât credința cât și dragostea pentru copiii lor. Portalul Ziaristi Online a lansat rubrica TOTUL DESPRE REFERENDUM, pentru a vă ține la curent cu informări la obiect dar și cu dezinformările, manipulările și intoxicările care deja curg lanț.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.