Ghimpu din coasta comunistilor, presedinte-blogger - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Ghimpu din coasta comunistilor, presedinte-blogger

Mihai Ghimpu, presedintele interimar de la Chisinau, are blog. Chiar daca scrie mai rar, posteaza regulat stiri care patrund mai greu in mass media. Cum ar fi ultima sa postare, legata de ridicarea unei troiţe în memoria victimelor regimului sovietic comunist. Iat-o:

PL va ridica o troiţă în memoria victimelor regimului sovietic comunist în satul Izbişte din raionul Criuleni. Anunţul a fost făcut de către Preşedintele PL Mihai Ghimpu la o întâlnire electorală cu cetăţenii din localitatea respectivă. „Cine nu cunoaşte istoria riscă să o repete, iar memoria oamenilor nevinovaţi, deveniţi victime ale regimului sovietic doar fiindcă erau gospodari, cunoşteau carte sau pur şi simplu erau oameni la locul lor şi nu tolerau minciuna, trebuie cinstită de urmaşi.

Regimul sovietic a fost unul inuman şi a însemnat deportări în masă, colectivizare forţată, persecuţii în masă etc, iar comunismul este sinonim cu minciuna, mizeria, sărăcia, corupţia. O astfel de guvernare nu trebuie să existe în Republica Moldova, iar într-un stat democratic nu au ce căuta minciuna, propaganda, manipularea, falsificarea istoriei”, a menţionat Mihai Ghimpu.

Continuarea la Mihai Ghimpu – Blog de presedinte

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.