In Memoriam Carmen Vasile, reporter TVR, plecata la doar 35 de ani. Ultimele fotografii de pe Facebook: Albumul "Gura de Rai" - Ziaristi OnlineZiaristi Online

In Memoriam Carmen Vasile, reporter TVR, plecata la doar 35 de ani. Ultimele fotografii de pe Facebook: Albumul “Gura de Rai”

Reporterul TVR Carmen Vasile s-a stins din viaţă, marţi-noapte, în urma unei boli cumplite, anunta postul public de televiziune.

De 11 ani culegea şi transmitea informaţii în special din domeniul sănătăţii, pentru telespectatorii postului public. Avea 35 de ani. Perfecţionistă şi ambiţioasă, Carmen descoperise că e bolnavă în urmă cu doi ani.

A luptat cu maladia, şi a sperat că o va învinge. A revenit la serviciu şi a continuat să lucreze în ultimul an, cu aceeaşi dăruire. Din nefericire, boala a recidivat, iar inima colegei noastre a încetat să mai bată.

Carmen Vasile s-a născut pe 16 septembrie 1975 şi a studiat la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea Bucureşti.

Ultimul Album de fotografii, din Muntii Bucegi, postat de Carmen pe Facebook si prezentat la finalul filmarii de mai jos se intituleaza “Gura de Rai”.

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!


In Memoriam Carmen Vasile de ZiaristiOnlineTV

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.