Bogdan Stanciu: "Nu sunt fan Nicușor Dan, deci nu sunt cul". Ce vrea Perjovschi - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Bogdan Stanciu: “Nu sunt fan Nicușor Dan, deci nu sunt cul”. Ce vrea Perjovschi

Ca să fii cul, e musai să îți placă Nicusor Dan, mă informează rapid nevastă-mea, la rubrica permanentă „retrospectiva zilei”. Și nu să-ți placă oriunde, așa, dezorganizat, ci musai pe Facebook.

Printre guguștiucii ‘telectuali care se dau pe „rețeaua de socializare” bate acest vânt trendi: votez cu Nicușor Dan! Nicușor Dan, c’est l’homme! Șer! Tuit! Laic! Coment!

De unde trag concluzia că eu nu pot fi cul. Înâi pentru că nu-mi place Nicușor Dan, apoi, pentru că (oroare!) Facebook nu beneficiază de umila-mi prezență.

N-am nimic cu omul și nici cu eforturile lui, care par sincere, deși pe mine nu m-a convins cu absolut nimic. Am cu maimuțoii și pițipoancele care confundă viața  cu frecatul unei peltele umflate numită „rețea de socializare” și implicarea într-o cauză cu apăsatul pe butoane.

PS – Aflu că s-a petrecut și un concert de susținere a candidaturii lu’ nenea ăsta, la care a participat, printre alții, și numitul Blidariu Mihnea de la formația vocal-instrumentală „Luna amară”. Nasol. Eu nu agreez comuniștii; chiar dacă-s de școală nouă (eco-anarho-femino-homo-popo), tot niște jigodii de comuniști rămân.

Un motiv în plus pentru care nu pot fi cul.

Bogdan Stanciu

Foto: FB

Print Friendly, PDF & Email

3 comments

  1. Nicusor nu cred ca se va lasa indus in eroare de un desen. Ba chiar la ultima sa aparitie pe ecran a mentionat “suntem un popor de crestini deci … “

  2. Cristina

    Bogdan, nu se pune problema de a fi cool, ci de a avea o optiune mai neobisnuita – e normal ca cei care nu o impartasesc sa creada ca ceilalti se dau in spectacol, sau ceva de genul. Dar e pe FB pentru ca altundeva nu poate sa fie – toate celelalte canale nu pot fi folosite prea mult din lipsa de fonduri. Si din lipsa de impartialitate – internetul e singurul mediu in care oamenii mai pot (inca) sa isi faca ideile cunoscute independent de cati bani au sau ce institutii media ii sprijina sau ce organizatii cu bani ii sprijina. Care ar fi alternativa ? Sa castigi bunavointa cuiva care e destul de influent incat sa iti asigure mediatizare ? Bunavointa asta se castiga intr-un anumit fel, sunt unii care o fac deja – si nu sunt chiar asa de buni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.