AQUA Carpatica, cea mai pura apa minerala din lume, continua lupta pentru Legea Apei - Ziaristi OnlineZiaristi Online

AQUA Carpatica, cea mai pura apa minerala din lume, continua lupta pentru Legea Apei

Producatorul celei mai bune si pure ape minerale din lume, AQUA Carpatica, este atacat din nou, in mod nejustificat, de catre Patronatul Apelor Minerale. In ultimele zile au aparut in presa stiri care incearca sa prejudicieze imaginea AQUA Carpatica, printr-o campanie neloiala initiata de Patronatul Apelor Minerale APEMIN. Competitorii apei cristaline din frumoasele Obcine ale Bucovinei incearca sa atace folosindu-se de o institutie a statului pentru a-si proteja interesele, de aceasta data antrenand Ministerul de Finante, pentru a-si proteja interesele comerciale private prin inregistrarea de reclamatii false impotriva AQUA Carpatica. Comunicatul companiei de ape minerale bucovinene care a lansat celebra si benefica idee de a se specifica nivelul de nitrati din apa pe etichetele tuturor producatorilor de ape minerale din Romania, prin initierea Legii Apei, ne lamureste asupra problemei:

Cititi si Jean Valvis, un grec îndrăgostit de România: Aici e cea mai pură apă din lume! Scrisoare Deschisă către Patronatul Apelor Minerale: Susțineți Legea Apei!

Aproape 50.000 de romani au semnat deja pentru Legea Apei. Semneaza si tu! Bucovina se alatura campaniei AQUA Carpatica

AQUA Carpatica continuă să lupte pentru transparenţă şi

puritatea apelor minerale din România

Respectând consumatorul şi promovând adevărata transparenţă a informaţiilor de pe etichetele apelor minerale din România, AQUA Carpatica a adresat o scrisoare-invitaţie deschisă către Patronatul Apelor Minerale APEMIN (Borsec, Perla Harghitei, Tuşnad, etc.) încă din aprilie 2012 de a fi parte activă în iniţiativa Legea Apei. Invitaţia AQUA Carpatica nu a primit nici un răspuns, ba dimpotrivă, APEMIN, dând dovadă de ipocrizie şi încercând să manipuleze autorităţile statului, a concertat o întreagă campanie de dezinformare şi denigrare a AQUA Carpatica, având că scop vădit blocarea mesajelor pe care AQUA Carpatica voia să le transmită către consumatori privind puritatea apelor minerale din România.

Este pentru a treia oară când APEMIN încearcă să se folosească de o instituţie a statului pentru a-şi proteja interesele comerciale şi lipsa de transparenţă a unor produse ale competiţiei, de această dată antrenând Ministerul de Finanţe – Serviciul Ajutor de Stat, Practici Neloiale şi Preţuri Reglementate, prin înregistrarea de reclamaţii împotriva AQUA Carpatica.

În efortul lor de a contracara succesul brandului AQUA Carpatica şi în dorinţa de a încerca să stopeze reacţia pozitivă din partea consumatorilor, au sesizat toate forurile de control (CNA, ANPC, Ministerul de Finanţe), trimiţând adrese de reclamaţie şi invocând argumente mincinoase şi nesusţinute.

Campaniile de informare AQUA Carpatica respectă întocmai prevederile legale aplicabile, fapt confirmat atât de autorităţile competente de reglementare şi control în materie, cât şi de organizaţii profesionale de profil.

  1. Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA):

AQUA Carpatica a demonstrat de fiecare dată veridicitatea afirmaţiilor susţinute în întreaga campanie, prin argumente solide şi documentate. În concluzie, CNA a emis Decizia 227 CNA, validând afirmaţia că AQUA Carpatica este “cea mai pură apa minerală carbogazoasă din lume”.

Argumentele aduse în discuţie de competitorii noştri pe piaţă, Societatea Naţională a Apelor Minerale (SNAM) şi Patronatul Apelor Minerale APEMIN (Borsec, Perla Harghitei, Tuşnad, etc.) nu au fost suficient de solide pentru a se ţine cont de ele. Este evident faptul că SNAM nu este un organism independent, neutru şi echidistant al statului, ci un competitor direct al AQUA Carpatica, care apără în mod vădit interesele concurenţei, mai mult decât atât, laboratorul SNAM nu este unul acreditat conform standardelor în vigoare pentru determinarea valorilor nitraţilor.

2. Autoritatea Nationala a Protectiei Consumatorilor (ANPC)

Sentinţa  judecătorească definitivă şi irevocabilă  dată  de tribunalul din Suceava a dat câştig de cauză AQUA Carpatica, anulând procesele verbale emise de ANPC ce aveau în vedere obiecţia in ceea ce priveşte mesajul nostru de pe etichete: “AQUA Carpatica €cea mai pură apă minerală carbogazoasă din lume”. Sutele de analize fizico-chimice, studiile internationale şi europene comparative referitoare apele minerale mondiale au demonstrat categoric unicitatea şi puritatea apei minerale carbogazoase AQUA Carpatica.

3. Ministerul de Finanţe a€“ Serviciul Ajutor de Stat, Practici Neloiale şi Preţuri Reglementate

Vom demonstra încă o dată şi în faţa reprezentanţilor Ministerului de Finanţe că AQUA Carpatica este cea mai pură apă minerală carbogazoasă din lume.

Modul deschis şi onest de comunicare faţă de consumator a generat o creştere impresionantă, dar în acelaşi timp organică a notorietăţii AQUA Carpatica şi implicit a cotei de piaţă, fapt ce se pare că reprezintă o ameninţare şi un motiv major de îngrijorare pentru APEMIN (Borsec, Perla Harghitei, Tuşnad, etc.).

Acţiunea noastră de comunicare vis-a-vis de consumatori continuă prin campania Legea Apei: www.legea-apei.ro

Suntem susţinuţi prin semnaturi online şi fizice de peste 65.000 de oameni în demersul nostru către transparenţa legislativă şi afişare obligatorie a nitraţilor pe etichetele tuturor apelor minerale din România.

AQUA Carpatica, în beneficiul tuturor consumatorilor din România, îşi menţine deschisă invitaţia către toţi membri Patronatului Apelor Minerale din România APEMIN (Borsec, Perla Harghitei, Tuşnad, etc.) de a lua o poziţie clară privind necesitatea adoptării unei Legi a Apei şi de a demonstra un respect adevărat faţă de puritatea originară a tuturor izvoarelor de apă minerală din România.

Sursa: AQUA Carpatica via Ziaristi Online

26 Septembrie 2012

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.