Indiggo Twins din nou la The Bitter End - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Indiggo Twins din nou la The Bitter End

Indiggo TwinsIndiggo Twins din nou la The Bitter End

Ce fac americanii vara, in pline zile caniculare, intr-un oras de beton si sticla ca New York? Daca nu pleaca in vacanta, umplu pana la refuz parcurile, spatiile de fitness unde sunt bazine de inot, restaurantele, cluburile unde se manifesta trupe muzicale.

Asa se intampla seara de seara la The Bitter End, de pe Bleecker St., loc faimos unde au evoluat artisti ca Woody Allen, Stevie Wonder, Billy Cristal, Bob Dylan, Jackson Browne, Neil Diamond, Norah Jones pana la Lady Gaga. Mii de artisti, multi deveniti celebri, au trecut pe aici, in cei peste 50 de ani de existenta a clubului.

Spatiul sugereaza o pestera incapatoare si racoroasa, dovada ca nu exista liber nici macar un loc in picioare. Puhoi de lume, care participa la un serial de momente muzicale sau comice oferite de diferiti artisti, care fac ca intreg spectacolul de circa 6 ore sa para prea scurt, datorita varietatii si atractivitatii insolite, fiecare trupa sau participant venind cu nota sa de originalitate. Programul e alcatuit in asa fel, cu saptamani si chiar luni inainte, incat sa existe de toate, muzica rock, blues, jazz, funk, alternativ, hip-hop, country, momente vesele, bazate pe anecdote, chiar si muzica acapella.

Asa a fost seara de 10 iulie, evenimentul numit Summapalooza 2013, gazduit de producatorul Chris Apostle (Jennifer Lopez, Thalia, Marc Anthony), cand s-au manifestat plenar trupele si solistii Mario Sebastian, Christian Castro, Indiggo Twins, Liz Fabz, Mike Deleasa, Luisa Bastidas, Ayaanna Irish, Matty Matt si inca pe atatia.

Gemenele Indiggo, din nou invitate, dupa prestatia fulminanta de anul trecut, au demonstrat inca o data calitatile care le-au impus in cluburile americane: show sincretic, text, muzica, dans, coregrafie speciala, cuplete. De un real succes s-au bucurat melodiile: La, La, La (aflata pe albumul Watch the Throne al lui Jay-Z & Kanye West),  Ride With Me, Fairies Call

Stilul lor imbina armoniile romanesti cu cele internationale, reusind sa comunice o speciala senzualitate, dansul exotic fiind sustinut de un buchet de melodii cantabile, extrem de ritmate, avand un crescendo halucinant.

Momentul lor, care face parte din amplul show Wicked Clone, cu premiera in toamna, pe Broadway, a fost urmarit si aclamat de sute de oameni, rasplatiti cu un minunat bis, care ii chema in Tara lui Dracula, sa guste din fructele zemoase ale spiritului.

Va fi o vara lunga, plina de astfel de momente de neuitat.

Grid Modorcea

Corespondenta de la New York

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.