CNA rediscuta azi cazul "nuntii" homosexualilor de la ProTv la cererea jurnalistului Victor Roncea si a altor petenti - Ziaristi OnlineZiaristi Online

CNA rediscuta azi cazul “nuntii” homosexualilor de la ProTv la cererea jurnalistului Victor Roncea si a altor petenti

CNA-si-nunta-homosexuala-patru-nunti-si-o-provocare-Pro-TvConsiliul National al Audiovizualului a programat pentru astazi reanalizarea cazului “4 nunti si o provocare”, emisiunea ProTv in care s-a derulat in direct o “nunta” a unui cuplu de homosexuali, act interzis in Romania, potrivit Legii. Peste 2000 de romani au solicitat sanctionarea postului de televiziune, conform normelor legale si ale bunului simt. Initial CNA hotarase ca postul sa nu fie nici macar amendat in ciuda incalcarilor flagrante a mai multor legi, printre care Codul Civil si chiar Legea Audiovizualului. Bazandu-se pe Constitutia Romaniei, legislatia in vigoare si recent votatul Cod Etic al CNA, jurnalistul Victor Roncea, presedinte-fondator al Asociatiei Civic Media, care, de altfel, a detinut o propunere oficiala de a deveni membru al CNA, a solicitat presedintelui si membrilor CNA sa reanalizeze acest caz, impreuna cu alti petenti, printre care se numara si Coalitia pentru Familie si Constitutie. CNA a introdus pe Ordinea de Zi a sedintei de azi rediscutarea “provocarii”, luand in considerare si punctul de vedere al Serviciului Juridic al CNA. Colegiul pare impartit in doua precum tortul taiat de homosexuali cu cutitul Pro Tv la “nunta” lor. Amintim si faptul ca Croatia a respins zilele acestea, cu un vot zdrobitor exprimat prin Referendum national, asa-zisele “casatorii” dintre homosexuali. (Z.O.)

UPDATE: In urma deliberarilor prelungite pe alte subiecte, cazul ProTv a fost amanat pentru urmatoarea sedinta. Va  vom tine la curent cu evolutia situatiei.

Print Friendly, PDF & Email

12 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.