UZP il aniverseaza pe Eminescu Jurnalistul printr-o piesa de Miron Manega. A mai ramas o saptamana de inscriere la Premiile UZPR 2013 - Ziaristi OnlineZiaristi Online

UZP il aniverseaza pe Eminescu Jurnalistul printr-o piesa de Miron Manega. A mai ramas o saptamana de inscriere la Premiile UZPR 2013

Mihai Eminescu ZiaristulLuni, 13 ianuarie, la ora 19,00, la Teatrul Mignon de pe Strada Hristo Botev nr. 1, are loc cea de-a doua ediție a seratelor  „Eminescu, jurnalistul”, inițiate de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România. Va fi, ca și cea din 10 decembrie 2013, un spectacol-dezbatere, la care publicul poate participa fără nicio altă restricție decât cea impusă de timpul alocat evenimentului și de bunul simț. Partenerii UZPR în această inițiativă sunt Fundația Internațională Mihai Eminescu și Teatrul MIGNON, gazda evenimentului.
Prima serată „Eminescu Jurnalistul” a avut ca suport piesa de teatru ”Interviu cu Mihai Eminescu” aparținând scriitorului și jurnalistului Miron Manega, membru UZPR, cunoscutul editor al portalului Certitudinea.

Integral la UZP.org.ro

Mihai Eminescu Jurnalistul

UZP mai informeaza ca a mai ramas o saptamana pana la termenul final de inscriere in Concursul UZP: Înscrierile pentru concursul Premiile UZPR 2013 sunt pe ultima sută de metri. Dacă ai o carte, un eseu, un portret, un interviu, un reportaj, un articol de opinie sau un material multimedia de excepție, te poți înscrie în concurs până luni, 20 ianuarie a.c. pe baza unui formular online.

Premiile UZPR reprezintă o competiție profesională adresată membrilor UZPR din presa scrisă şi on-line, din radio şi televiziune.
Lucrările vor fi trimise la adresa de e-mail: secretariat@uzp.org.ro sau prin poștă: Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România, Bd. Nicolae Bălcescu nr. 21 cam. 24 Oficiu Poştal 15, Căsuţa Poştală 41, Cod 014850, Bucureşti.
Detalii despre temă, regulament, categorii de concurs, criteriile de evaluare și înscriere găsiți aici.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.