Radu Golban cheama romanii la o manifestatie de protest, luni, ora 18.00, la Ambasada Germaniei. "Ne vrem cele 19 miliarde de euro inapoi!" - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Radu Golban cheama romanii la o manifestatie de protest, luni, ora 18.00, la Ambasada Germaniei. “Ne vrem cele 19 miliarde de euro inapoi!”

Romania alternativa la corsetul UE - Radu Golban13 Ianuarie 2014, ora 18,00 la Ambasadei Germaniei din Str. Cpt. Av. Gheorghe Demetriade 6-8, Bucureşti (în apropierea Statuii Aviatorilor)

Organizatori: Radu Golban, în calitate de reprezentant al asociaţiei „Organizaţia Română Drepturile Omului” şi Paul Iuriea de la „Vama-Verde ”

PROTEST:

Împotriva propunerii europarlamentarului Elmar Brok de amprentare a românilor!

Declarațiile discriminatorii ale politicianului german Elmar Brok, care cere amprentarea românilor pe teritoriul Germaniei, sunt de o gravitate extremă.

Nu sunt doar antiromâneşti, ci şi antieuropene. Reflectă o gândire torturată de coşmarurile xenofobe ale nazismului. A nu le sancţiona este echivalent cu a le credita. Brok nu este un oarecare. Este partenerul la guvernare al Angelei Merkel şi Preşedintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului European. Oficialii germani nu l-au sancţionat.

Înalţii funcţionari europeni au ridicat din umeri. Autorităţile române s-au limitat la reacţii. Însă îl putem sancţiona noi, cetăţenii români, ieşind în stradă. Îl putem sancţiona participând luni, 13 ianuarie 2014, ora 18,30 la protestul organizat de Radu Golban şi Paul Iuriea, reprezentanţi ai asociaţiilor „Organizaţia Română Drepturile Omului” şi „Vama-Verde ” în faţa Ambasadei Germaniei.

Mesajul pe care îl transmitem este că românii nu tolerează umilinţa de a fi amprentaţi ca nişte candidaţi la munca în lagăre de concentrare la intrarea în Germania. Cerem demisia lui Elmar Brok din funcţia deţinută în PE! Dacă oficialii germani se tem de migrarea „sărăciei extreme” în Germania, să ne înapoieze datoria istorică de 19 miliarde de euro!

Sursa: Radu Golban

Cititi si: Amprentarea românilor, în tradiţia ecusonului german

Print Friendly, PDF & Email

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.