Dan Tanasa: Sabina și Cosmin cu drapelul României, Ponta cu grofii UDMR - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Dan Tanasa: Sabina și Cosmin cu drapelul României, Ponta cu grofii UDMR

Eroii-copii-Cosmin-si-Sabina-Elena-din-Sfantu-Gheorghe-Harghita-si-Covasnade Dan Tanasă

Drapelul României a trezit din nou ura șovină a maghiarilor din România. După ce anul trecut Sabina a fost amenințată cu moartea pentru că s-a dus la școală cu o bentiță tricoloră în data de 15 martie, de această dată a fost rândul lui Cosmin, un tânăr de doar 15 ani din Sfântu Gheorghe, să fie amenințat cu moartea de etnici maghiari și să fie blamat de UDMR și de presa de limbă maghiară din România pentru simplul fapt că a îndrăznit să se fotografieze cu drapelul României în piața centală din Sfântu Gheorghe de Ziua maghiarilor de pretutindeni.

Valul de amenințări cu bătaia și cu moartea la adresa unui tânăr român care s-a fotografiat cu drapelul României în țara sa ar fi trebuit să genereze o reacție fermă din partea autorităților de la București. Politicienii de la cel mai înalt nivel ar fi trebuit să iasă public și să lămurească faptul că sub nicio formă și în nicio împrejurare un român nu poate fi amenințat cu moartea doar pentru că s-a fotografiat cu drapelul României în țara lui.

Reacția mai marilor zilei însă este una complice cu cei care-l vor bătut sau mort pe Cosmin. Nicio reacție din partea reprezentanților românilor din Covasna și Harghita, deputatul PSD Horia Grama, respectiv deputatul PSD Mircea Dușa, actual ministru al Apărării. Cei doi, ambii la al doilea mandat de deputat, se comportă întocmai cum au făcut-o în ultimii cinci ani atunci când vine vorba de interesele românilor din Covasna și Harghita: lipsiți de demnitate și complici ai UDMR în politica de deznaționalizare a românilor.

La rândul său, premierul Victor Ponta este unealta perfectă prin care UDMR impune limba maghiară ca limbă oficială de stat în județele din Transilvania. Sub pretextul unei păci sociale cu minoritatea maghiară, Victor Ponta este dispus la adevărate acte de trădare națională prin cedarea suveranității statului român în Covasna și Harghita în favoarea UDMR și la sacrificarea românilor din cele două județe. Nu contează ce prevede Constituția României, nu contează ce spun legile, nu contează ce spun intanțele de judecată prin hotărâri definitive și irevocabile. Contează doar ce vrea Victor Ponta și UDMR. Și mai nou și Partidul Civic Maghiar.

Sursa: Dan Tanasa Blog via Ziaristi Online

Vedeti si: Cum arata tradarea de tara pe hartie: Acordul PSD -UDMR pentru segregarea etnica in institutiile de invatamant (UMF Targu Mures), autonomie “culturala” i.e. teritoriala si infigerea carpei secuiesti pe institutiile administrative ale Romaniei

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.