Neamunit acasă la Elisabeta Rizea. Troiţă în cinstea Haiducilor Muscelului şi a tuturor eroilor Rezistenţei Armate Anticomuniste. FOTO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Neamunit acasă la Elisabeta Rizea. Troiţă în cinstea Haiducilor Muscelului şi a tuturor eroilor Rezistenţei Armate Anticomuniste. FOTO

acasa-la-elisabeta-rizeaAsociaţia Neamunit a anunţat organizarea unui eveniment comemorativ dedicat Rezistenţei Armate Anticomuniste, publicând fotografia unei Troiţe:
troita-neamunit-elisabeta-rizea-nucsoara
Acasă la Elisabeta Rizea!
Azi, recunoştinţă . ??
Mulţumim familiei şi urmaşilor eroinei pentru onoarea de a ne lăsa să ridicăm o troiţă în cinstea Rezistenţei Haiducilor Muscelului şi a soţilor Gheorghe şi Elisabeta la comemorarea a 13 ani de la trecerea la Domnul a Elisabetei Rizea !”
troita-elisabeta-rizea-foto-dan-tanasa
La manifestare a participat şi cunoscutul ziarist şi activist civic Dan Tanasă, care a publicat mai multe fotografii însoţite de următorul comentariu: “Ieri am participat alături de membrii Asociației Neamunit la slujba de sfințire a troiței ridicată in memoria Elisabetei Rizea și a grupului de rezistență armată Haiducii Muscelului. Dumnezeu să-i pomenească in veci!”
placa-troita-elisabeta-rizea
Cinste lor!
Citiţi şi:
Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.