Cristi Botez - Jurnal de Razboi: Au aparut lunestii. Rezervele hotelului sunt pe terminate. Ultimatumul e aici. FOTOgalerie - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Cristi Botez – Jurnal de Razboi: Au aparut lunestii. Rezervele hotelului sunt pe terminate. Ultimatumul e aici. FOTOgalerie

Cristi Botez pe Facebook:
Ora 21:
Rezervele hotelului in care stau sunt pe terminate. City View Hotel inseamna de fapt doar un etaj, al cincilea, dintr-o cladire veche din Al-Tahrir Square. In seara asat am mancat, toti ziaristii (16), peste cu orez. Painea s-a terminat. Apa, doar la robine. Mai sunt doar cateva cutii de Coke si sucuri. 2,50 $ bucata. Sincer, as bea o Stella Artois!

Ora 19: Suporterii presedintelui Hosni Mubarak rascolesc hotelurile din Cairo in cautarea jurnalistilor straini, anunta televiziunea Al Arabiya.

Cristi Botez pe Blog: Lunetisti pe acoperisurile din Cairo!

Focuri de arma au inceput sa se auda din nou in piata Tahrir din centrul capitalei egiptene, declara freelancer-ul Cristian Botez, intr-un interviu acordat joi HotNews.ro, de pe celebra baricada care separa grupul de protestatari de simpatizantii regimului Hosni Mubarak.

Cristian Botez povesteste ca prima persoana a fost impuscata in cursul serii si este ranita destul de grav. Lumea din piata se teme ca focurile de arma sunt trase de lunetisti si oamenii sunt extrem de reticenti fata de ziaristii americani.

In general, victimele sunt din randul protestatarilor si de regula au rani la cap si sunt cusuti pe viu la punctele de prim-ajutor, povesteste Cristian Botez.

Ziua a 10-a: Cairo, luptele continua. Corespondenta speciala pentru Hotnews

Am reusit sa trimit cateva fotografii si o corespondenta pentru Hotnews (deschide) cu luptele petrecute in aceasta dimineata in Piata Tahrir din Cairo.

Vedeti AICI o Fotogalerie

Cristian BOTEZ – Reporter Special

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.