Editorial: Ce are Basescu Teverescu si nu are Crin Antenescu - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Editorial: Ce are Basescu Teverescu si nu are Crin Antenescu


Ce are Basescu si nu are Crin

Stati!!! Nu sariti pe mine sa ma luati cu party-pris-ul pe care l-as avea cu Basescu sau cu pedelistii. Nu am, sa fie clar, cu nimeni! Ca politica e o madama care se intinde cu toti si politicienii sunt niste fiinte fara scrupule, fara coloana vertebrala si fara Dumnezeu care se inchina doar la Ochiul Dracului. Ori eu, fara doar si poate, pe controlate, nu servesc din astea!

Da’ sa ma intorc de unde pornisem. Cum am spus, va place, nu va place, Basescu, cu toate hibele lui, ca are destule, are o calitate pe care nu o gasesti la prea multi politiceni de-ai nostri, are un umor spumos, debordant, chiar daca prea des cam desucheat si usor grobian, umor care, fie vorba intre noi, nici nu displace deloc grosului romanilor, din fire fiind ei cam mistocari, barfitori si spurcati la gura.

Are si replica prompta, oricand, pe faza, are sarm si aplomb. Cred ca din acest motiv il si tavalesc unii prin zoaie si hardaie. Astia sunt, cum se zice pe la Fagaras, incliftatii, adica aia pe care ii suguse cravata la beregata si nu pot sa se aplece sa ridice ceva de jos ca-si sifoneaza costumul Versace si le intra batul din burta in …

Pe mine, de pilda, m-a distrat din nou Basescu, aseara, cand, fiind el invitat la TVR, l-a numit pe Antonescu “Antenescu”. O gluma desigur, cu aluzie la frecventa cu care Crin apare la “Antene”. Si a mai zis Basescu si ca Antonescu si Ponta alcatuiesc un cuplu comic. Ceea ce nu e chiar departe de adevar daca te gandesti ca Ponta e mereu execesiv de serios si plin de morga ,asa e felul lui, iar Antonescu, nevrotic din fire, pare tot timpul ca e ca un tantar nervos care bazaie doar fraze – sentinta si isi face mainile elice ca sa fie mai convingator.

Ponta nu s-a aricit. Nu a iesit cu replica la spusa lui Basescu. Ar fi fost si caraghios avand in vedere contextul. Da’ Crin, hoop! imediat s-a otart, jignit in amorul propriu, si a declamat, cu emafaza si cu tafna specifica unei tate proaste, ca nu de replica decat oamenilor politici, nu si “Postacului de la Cotroceni”. Alo, domnu’ Crin, pai asa, tocmai i-ai dat replica, cum nu-i dai, daca-i dai?
Si, daca erai pe faza, spuneai ca nu il bagi in seama pe “Teverescu’ ”’, ca doar si Traian e mereu pe la TVR….nu?

Da’ vezi, asta e diferenta dintre mata, “Antenescule”, si “postacul de la Cotroceni” ; el hahaie si ne face si pe noi sa hahaim, pe cand, cand vorbesti domnia ta, ori ne constipam ori ne ia cu crampe! Parol!

Maria Petrascu / Ziare.ro

Foto: Gabriela Sabau

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.