TVR se masturbeaza in direct la Eurovision. Marina Almasan e incantata de "reclama" - Ziaristi OnlineZiaristi Online

TVR se masturbeaza in direct la Eurovision. Marina Almasan e incantata de “reclama”

După concursul intern de preselecţie, România merge la Eurovision în Germania cu trupa Hotel FM. În lipsa unei promovări din partea organizatorilor români, proaspătul scandal sexual apărut în legătură cu solistul David Bryan scoate Romănia din umbră, scrie Ziare.ro.

Cu iubita în camera alăturată, David a agăţat pe internet o fată de 21 de ani din Bacău, iar discuţia s-a încins atât de mult, încât în final solistul s-a masturbat în faţa camerei web, informează Cancan care reproduce si o parte din discuţia “fierbinte” purtată online. Bărbatul nu şi-a ascuns nicio clipă identitatea şi chiar a amintit de câteva ori de Eurovision.

Contactată în direct de către realizatorul emisiunii ” Un show păcătos”, Marina Almăşan, coordonatorul proiectului Eurovision 2011, a sărit în sprijinul tânărului şi a comentat scandalul în care este implicat David Bryan.

„Nu eu am ales reprezentanţii la Eurovision, ci românii i-au ales. Nu este problema noastră ce fac ei în viaţa particulară. Imaginea României nu are nicio legătură cu discuţiile de pe Internet ale cântăreţului. Pentru noi e o reclamă, ne promovează piesa. Nu are legătură ce face David Bryan noaptea pe internet. Iar gestul său poate fi catalogat ca o explozie hormonală a unui tânăr de 20 de ani”, a declarat Almăşan.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.