El Ponta si fetele - Ziaristi OnlineZiaristi Online

El Ponta si fetele

Ponta zice ca face pe surdul. Nu si pe… mutul?

de Maria Petrascu

Victor Ponta, liderul in exercitiu al PSD, s-a prins ca, asa zisul razboi dintre el si Udrea, care e de fapt o balacareala de piata, in care amandoi si-au pus, tateste, miinile in solduri, si, dupa ce el a zis despre ea ca e “Regina” Vamilor, cu dovezi, unde sunt?, iar ea l-a facut pe el “Rege” al” Sexgate-ului” din PSD, s-a prins, cum spuneam ca e rost de tiganeala politica, grabnic dadatoare de plus la imagine.

Acum nu mai zice la Tv ci pe blog ca, uite, “Doamnele lui Băsescu şi Stolo, adica Roberta Anastase, Raluca Turcan, Elena Udrea şi Andreea Vass, au sărit cu Hermesurile şi Vuitoanele” pe el.

Si, filozofeaza, in continuare “Micul Titulescu” pe blog, ca e explicabil, pentru ca “”De când Franţa şi Germania au pus degetul pe buboiul corupţiei din zona fiscală şi vamală de la noi, guvernanţii noştri dragi sunt în pragul unei crize de isterie! Şi, bineînţeles, semnele cele mai grave apar la doamnele lui Băsescu şi Stolo – doamnele Anastase, Turcan, Udrea sau, mai nou, Vass. “

Mai face Victoras si o bucla gratioasa si adauga asa, la misto: “Fac precizarea că mă refer la filmul lui Pedro Almodovar -“Femei în pragul unei crize de isterie” – ca să nu mai primesc un avertisment de la Comisia Antijuridică a Camerei Deputaţilor! Şi pentru că eu am curajul să spun ce gândesc toţi oamenii, şi anume că au luat doar amărâţii şi nu şi pe cei mari care i-au numit, care strângeau zeciuiala şi care îi protejează şi acum, doamnele respective au tăbărât cu Hermesurile şi Vuitoanele din dotare pe mine. Or fi crezut că sunt ceva Prada de s-au înverşunat aşa!”

Ok, domnu’ Ponta, asa o fi cum zici matale, da curajul asta care spui ca il ai, se refera si la semecheriile, smenurile, ilegalitatile, furaciunile si mega-furaciunile pe care le – au facut si mai marii PSD cand erau la guvernare? Ca atunci nu tin minte sa fi iesit domnia ta, cu pieptul in fata si cu sabia dreptatii in mana sa “tai”, fara mila, capetele coruptilor puzderie, din partidul pe care acuma il conduci.

Nu, atunci stateai cuminte sa te pupe Nastase – Patru Case + Zambacian + Matusa Tamara, +, +… pe crestet si sa iti arate cum se face politica in Romania “baronilor rosii”.

Mai zici ca te tii tare in fata muierilor pedeliste, tine-te Victoras, ca razboiul cu femeile e de uzura, asculta ce-ti spun, si fa pe surdul in continuare, cum ai promis pe blog, si zi-le, tot cei ii supara , “despre Mafia pedelistă care stoarce milioane din vami şi administraţii financiare”.

Zi-le Victoras, ca bine faci! Dar zi-ne si noua, prostimii, ceva si despre Mafia pesedista care a predat stafeta Mafei pedeliste.

Ca, daca nu zici, inseamna ca nu faci doar pe surdul ci si pe mutul!

Sursa: Ziare.ro

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.