Mbela Nzuzi despre scandalul 10 TV: RCS-RDS mi-a reziliat contractul la fel ca in cazul lui Radu Moraru - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Mbela Nzuzi despre scandalul 10 TV: RCS-RDS mi-a reziliat contractul la fel ca in cazul lui Radu Moraru

Realizatoarea TV Mbela Nzuzi pentru Roncea.ro:Pentru mine experienta mea cu 10 TV este una care putea fi foarte frumoasa insa s-a transformat in ceva foarte trist, dureros, dezamagitor, pe care abia acum dupa declaratiile lui Radu Moraru incep sa inteleg cat de cat de ce nu a mers mai departe.

Eu am crezut in acest proiect pentru ca il stiu pe Radu Moraru de cand am inceput sa lucrez in televiziune. De fapt el m-a adus in televiziune. Tin foarte mult la el si il respect pentru calitatea sa de om in primul rand si de jurnalist bun, adica profesionist. Imi pare rau ca nu a reusit sa faca ce si-a propus pentru ca este vorba despre multi oameni care au ramas dintr-odata fara principala lor sursa de venit.

La mine povestea s-a incheiat de cateva luni, mai precis pe 1 iulie, cand cei de la RDS au hotarat sa rezilieze contractul cu mine intrerupand emisiunea “Mbela CIAO”. M-a durut foarte tare pentru ca eu am crezut si cred in continuare in acest format si venisem cu o echipa buna si pregatita sa faca tot ce se poate pentru eventualele imbunatatiri daca se punea vreo problema. Insa se pare ca nu era nimic de discutat. Trebuia sa intrerupem emisiunea. Si asa s-a intamplat. Motivele reale? Nu le stiu si sincer este un subiect care ma depaseste. Se pare ca este un razboi care nu este al meu. Asa ca nu as vrea sa ma bag.

“Mi s-a inchis o usa insa stiu ca mi se va deschide alta – una mult mai mare”

Ce voi face in continuare? Eu ma incred in primul rand in Dumnezeu care m-a adus in Romania si mi-a calauzit pasii pana am ajuns sa lucrez in Televiziune. Daca El are in plan o revenire in televiziune, asa se va intampla. Nu am nici cea mai mica indoiala. Am trecut prin atat de multe in viata incat nu ma voi lasa doborata de aceasta situatie. Merg mai departe. Mi s-a inchis o usa insa stiu ca mi se va deschide alta – una mult mai mare.

Imi pare rau pentru telespectatorii pe care am reusit sa ii aducem seara de seara in fata televizoarelor. Pana acum ma opresc pe strada si ma intreaba cand revenim. S-au tot dat reluarile emisiunilor incepand din luna iunie si oamenii au tot asteptat. Dar asta este viata. Cu bune si rele.

Eu sper din tot sufletul ca aceasta situatie sa nu ne afecteze ca echipa. Radu Moraru a muncit mult pentru a cladi si a consolida aceasta echipa. Sper sa ramanem uniti ca sa trecem cu bine acest test al vietii care ne-a fost dat. Nu e asa ca acolo unde sunt multi puterea creste?

Cam atat as avea de spus momentan. Promit ca vei fi primul care va afla noutatile din viata mea profesionala atunci cand se va intampla ceva. Doamne ajuta!

Radu Moraru – Nasul.TV: CINE SE TEME DE EMISIUNEA “NASUL” ?

Vezi si: Despre Sfintii Inchisorilor cu sora lui Valeriu Gafencu, doamna Valentina Elefteriu, profesorul Radu Ciuceanu si Grigore Caraza, doamna Aspazia Otel si Parintele Justin la Vox News, cu Mbela Nzuzi si Victor Roncea. EMISIUNEA INTEGRALA

Jurnal si itinerarii de vacanta. Vedeta B1 TV si Vox News Mbela Nzuzi ne povesteste, in exclusivitate, cum e acasa, in Africa, cu “Dragostea din tei” de acasa, din Romania. Plus FOTO

Mbela dezvaluie: in Romania e mai cald ca-n Africa. Corespondenta speciala de la Libreville, Gabon

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.