Radu Moraru a lansat Nasul.TV si ataca frontal: Cine se teme de emisiunea Nasul? Cozmin Gusa sare in apararea lui Zoltan Teszari - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Radu Moraru a lansat Nasul.TV si ataca frontal: Cine se teme de emisiunea Nasul? Cozmin Gusa sare in apararea lui Zoltan Teszari

CINE SE TEME DE EMISIUNEA “NASUL” ?

de Radu Moraru

N-am crezut ca viata imi va da dreptate atit de repede. Ieri ii spuneam lui Victor Roncea ca o gasca transpartinica impanata cu oameni care au lucrat in serviciile secrete incearca de mult timp sa elimine emisiunea “Nasul” de pe micile ecrane. Tot ieri ii spuneam in direct lui Robert Turcescu despre intentiile preelectorale ale unora de a avea pe piata doar televiziuni cu patroni santajabili sau realizatori cu butoane pentru a nu se mai repeta perioada 2008-2009 cind toate televiziunile erau inregimentate intr-o singura tabara, mai putin B1 TV.

Culmea, tot ieri am primit confirmarea. Primul om care a sarit sa apere RCS-RDS si pe miliardarul Teszari a fost omul politic Cozmin Gusa care ii sugera tot lui Robert Turcescu ca de fapt Teszari ne-a facut un mare bine si ca ar fi bine sa stam linistiti, sa nu mai zicem nimic si sa  stam cuminti pe internet cam 1 an de zile, cam pina trec alegerile si privatizarile, as completa eu. Adica sa nu-i mai deranjam pe baietii destepti pe vreun post de televiziune.

Foarte naiv, Cozmin Gusa nu intelegea de ce sintem suparati pe Teszari cel serios. Draga Cozmin, sintem suparati fiindca acest om nu si-a respectat nici-una dintre promisiunile facute si nici macar contractele incheiate cu noi. Dar cel mai mult, sintem suparati ca ne-a redus la tacere si ne-a creeat mari prejudicii de imagine. Ca sa nu mai spun ca nu inteleg de ce intr-o tara libera si europeana fanii emisiunii “Nasul” nu au voie sa ne urmareasca seara de seara.

Crezind ca dl. Gusa s-a bagat ca musca in lapte in povestea dintre Teszari si “Nasul”, l-am sunat astazi si am avut o discutie care s-a lasat cu o dezvaluire importanta. In primul rind sa spun ca, intr-adevar, Cozmin Gusa a avut multe discutii cu cei de la RCS-RDS, mi-o dovedesc amanuntele pe care le stia, dar si eu l-am socat pe dl. Gusa dindu-i citeva informatii bomba, pe care le vom prezenta curind.

Dezvaluirea lui Gusa este insa foarte tare, el, in calitate de “avocat” al lui Teszari, spunindu-mi ca grupul RCS-RDS a hotarit demult sa faca un alt proiect tv, probabil un nou DIGI (asta stiam) dar FARA emisiunea “Nasul”! Noua acest lucru nu ne-a fost comunicat niciodata! Contractul nostru era pe 5 ani…

O sa fac si eu o dezvaluire. Pe 1 decembrie 2010, in prima zi de colaborare cu RCS-RDS, dupa 10 ani pe B1 TV, dupa ce ne-a asediat cu zeci de telefoane, dupa vizite personale ale miliardarului Teszari pentru a ne convinge sa colaboram (se intimplau acestea in octombrie si noiembrie 2010), s-a intimplat ceva incredibil: a disparut miliardarul! Executantii lui de la Bucuresti, Oprea si Bendei au ramas blocati si au blocat totul. 10 TV s-a nascut greu!

P.S. Nu as fi insistat pe interventia lui Cozmin Gusa daca nu as fi stiut ca a fost linga importanti oameni politici postdecembristi: Voiculescu, Adrian Nastase, Traian Basescu, Mircea Geoana. Nu mai zic de prieteniile lui Gusa cu Vintu si Virgil Magureanu.

Sursa: Radu Moraru – Nasul.TV

Vezi si: Scandalul 10 TV – Zoltan Tszepari. Mbela Nzuzi pentru Roncea.ro: Ma incred in primul rand in Dumnezeu care m-a adus in Romania. Radu Moraru pe Nasul.TV: Cine se teme de emisiunea Nasul?

AMENINTARI CU MOARTEA \ Voi face plingere penala impotriva tandemului Voiculescu-Badea

Nasul Radu Moraru: Am fost pulverizati de o gasca transpartinica din politica si serviciile secrete. VIDEO/AUDIO EXCLUSIV Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.