Fereastra Serviciilor Secrete se deschide la Universitatea din Oradea. Generalul Aurel I Rogojan la Radio Romania Cultural, sambata, ora 12.00 - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Fereastra Serviciilor Secrete se deschide la Universitatea din Oradea. Generalul Aurel I Rogojan la Radio Romania Cultural, sambata, ora 12.00

Generalul de brigada (r) Aurel I Rogojan, autorul lucrarii “Fereastra Serviciilor Secrete. România în jocul strategiilor globale“, aparuta la Editura Compania, va fi prezent sambata, 22 octombrie a.c., la Radio Romania Cultural, intre orele 12.00-12.55,  la emisiunea “Intalniri memorabile”. Prima parte a interviului realizat de redactorul profesionist Daniela Rei Visan poate fi ascultata in direct, pe radioromaniacultural.ro.

Totodata, miercuri, 26 octombrie a.c., ora 13.00, va avea loc în Aula Nicolae Iorga a Facultăţii de Istorie de la Universitatea din Oradea lansarea volumului “Fereastra serviciilor secrete”, eveniment la  care vor participa generalul (r) Iulian N. Vlad, general (r) Aurel I Rogojan, general (r) Adrian Barbulescu şi alţi distinşi invitaţi, din lumea academica, a informaţiilor, presei si culturii.

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

 1. Puscasu Vlad Irimie

  Am mai auzit de domnul Rogojan,insa mult mai cunoscut e Iulian Vlad,Ion Pavel,Stelian Andronic,Plesita si altii.

  Iulian Vlad a fost o victima a KGB-ului lui iliescu-roman neulander-brucan Brukner.

  A fost bagat la puscarie politica ilegal imoral,cu atat mai mult cu cat el e cel care s-a alaturat revolutiei de la Timisoara,si cel care alaturi de generalul Gusa,l-a indepartat pe Ceausescu de pe tron,pentru a salva Romania de jugoslavizare,si razboi civil.

  Avem exemplu in vecini si in straini: Serbia dintr-un stat Jugoslavia,a devenit impartita in 7 statulete saracite si sarace. Libia,care nu a renuntat,a ajuns distrusa de razboi civil.

  Iulian Vlad a stiut,si acesta e meritul lui.Parca stia toate scenariile si cu siguranta de aceea s-a alaturat Revolutiei,tineriilor, libertatii si democratiei.Insa drept rasplata,in loc ce sa-i faca statuie iliescu si sa-i dea carnet de revolutionar, l-a bagat la puscarie,la ordinul KGB.

  Cert e ca adevaratii eroi la romani sunt recunoscuti post-mortem,e un obicei prost insa niciodata nu-i prea tarziu. Cel putin invazia tancuriilor sovietice a fost impiedicata de acest domn Iulian Vlad in 1989! Sa nu vorbim de cei 58000 de turisti din URSS,plus altii din Ungaria,si alte state satelite KGB-ului ca Jugoslavia,Bulgaria….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.