Bursierul ICR Szakats Istvan, initiatorul actiunii Soros Occupy Conti, deconspirat de redactia TV maghiara din Cluj. VIDEO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Bursierul ICR Szakats Istvan, initiatorul actiunii Soros Occupy Conti, deconspirat de redactia TV maghiara din Cluj. VIDEO

Actiunea de tip eco-gherila a activistilor Soros desfasurata luni, de 7 noiembrie, la Cluj, in numele “salvarii” Rosiei Montane si sub denumirea de “Occupy Conti”, a fost organizata de bursierul ICR Szakats Istvan.

Iata starea de fapt din data de 7 noiembrie – ziua aniversarii “marii revolutii bolsevice” -, in centrul Clujului, dimineata: avem un om, aflat, intamplator, pe strada, chiar in fata cladirii asediate, intervievat de Stiri de Cluj. Omul stie tot ce misca in edificiul ocupat – cati eco-gherilisti sunt – i.e. “fraieri” folositori, dupa cum se exprima chiar omul in cauza -, ce provizii au, cat tebuie sa stea, etc. Dar omuletul nostru guraliv, cand vine vorba despre “colegii de sus”, din cladirea Hotelului Continental, se delimiteaza repede de ei, de frica Politiei care dadea roata.

Redam dialogul: “A venit Politia, din cate stiu a luat o singur om. Pe mine numai m-au legitimat… Dar eu sunt un biet participant, nu sunt organizator…” Reporterul mai intreaba de ce a fost retinuta o tanara. “Trecatorul” Szakats Istvan replica enervat: “Pentru ca a fost fraiera si s-a lasat luata!”

Se termina povestea. Eco-gherilistii – romani, “fraierii” folositori – sunt ridicati de Politie si vine seara: momentul incununarii cu lauri. Locul: studioul redactiei maghiare a TVR Cluj. De unde ni se spune ca, de fapt, “trecatorul intamplator” de pe langa cladirea Hotelului Conti este chiar “eroul zilei”, marele “initiator” al actiunii: acelasi Szakats Istvan, bursier ICR.

Totul ar putea fi doar amuzant, daca nu ar implica vietile unor “fraieri” folositori si daca Televiziunea Romana din Cluj nu ar reda, pe banii nostri, o propaganda maghiara desueta de mai bine de 15 minute, in cea mai mare parte netradusa. Jenant!

Dovada Video mai jos:

Szakats Istvan – initiatorul actiunii Soros Occupy Conti, deconspirat de redactia TV maghiara … de ZiaristiOnlineTV

Print Friendly, PDF & Email

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.