Radu Moraru: Noapte grea pentru Emil Boc. Unde au ajuns spagile lui Apostu de la Cluj? - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Radu Moraru: Noapte grea pentru Emil Boc. Unde au ajuns spagile lui Apostu de la Cluj?

Noapte grea pentru Emil Boc

de Radu Moraru – nasul@nasul.tv

Din cum arata actiunile DNA, de a o salta la interogatorii si pe sotia edilului de Cluj, situatia e grava! Cind tu esti ditamai Primarul, esti in echipa Premierului si mai esti si prieten cu acesta, si sotia ta este dusa pe sus la DNA, oricit ai fi de barbat, te blegesti ca o lalea obosita! Cu atit mai mult daca ai comis fapte penale! Cu atit mai mult cu cit, se stie, primarul Apostu este rasfatatul guvernului Boc, ma refer in primul rind la bani! E adevarat, Clujul chiar avea nevoie de bani, el fiind suntat mult timp de catre smecherii de la Bucuresti!

Repet, DNA Cluj ori are probe zdrobitoare, ori pleaca toti acasa! Cu un primar nu te porti asa daca nu ai toti asii in mineca, mai ales ca, in Romania, primarii care fac treaba merg intotdeauna pe sirma, din pricina legilor interpretabile. Pe scurt, orice primar poate fi arestat oricind prin interpretarea fortata a legii! Deocamdata, creditez DNA-ul!

Emil Boc nu va dormi in noaptea asta. Cei mai importanti oameni ai sai din Cluj, si poate din tara, au fost “priponiti”: vicele CJ Cluj arestat, primarul Apostu in pozitie de arestabil, sau sotia lui. Asta naste o intrebare enorma pentru Emil Boc. Daca oamenii tai apropiati sint prinsi la “furat”, din cascavalul pe care tu, ca premier, l-ai trimis la Cluj, atunci eu, ca cetatean, incep sa am serioase indoieli domnule Prim Ministru! Tinem legatura! Sa fiti iubiti!

ULTIMA ORA! Primarul Apostu a fost retinut pentru 24 de ore!

P.S. Conform unor surse TVR, Primarul Clujului ar fi primit mita 100.000 de euro pentru a plasa doua contracte cui trebuie, cum ar veni, Imparatul a impartit din Imparatie! E plina tara de Imparati! Si noi nu mai stim cum naibii sa platim salarii decente si taxe si impozite!

Nasul.TV

Print Friendly, PDF & Email

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.