Putin Maximus a sarbatorit victoria in alegeri a Rusiei Unite in stil original - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Putin Maximus a sarbatorit victoria in alegeri a Rusiei Unite in stil original

Cateva publicatii “romanesti”, cum ar fi Hotnews si Adevarul, se ingrijorau ca partidul lui Vladimir Putin nu ar fi obtinut majoritatea absoluta. Noi asteptam linistiti “numaratoarea voturilor”, conform invatamintelor tatucii Stalin. Si iata ca ingrijorarile Hotnews si Adevarul s-au spulberat. Conform Mediafax, Partidul Rusia Unită al lui Vladimir Putin obţine majoritatea absolută în Camera inferioară a Parlamentului (Duma) cu 238 de deputaţi din totalul de 450, potrivit datelor “repartizării preliminare mandatelor”, a anunţat luni Comisia Electorală.

Partidul Comunist, clasat al doilea în alegerile legislative de duminică, va avea 92 de deputaţi, Rusia Dreaptă (centru-stânga) va avea 64 de locuri, iar Partidul Liberal-Democrat (naţionalist) 56, potrivit repartizării mandatelor la acest scrutin proporţional, a anunţat preşedintele Comisiei Electorale Centrale, Vladimir Ciurov. Majoritatea absolută în Dumă este de 226 de deputaţi din totalul de 450.

Putin Maximus a sarbatorit victoria printr-o tura rapida pe Luna si plantarea unui steag, in aplauzele celor prezenti la plimbarea duminicala a Liderului (foto sus). Mesajul transmis fanilor sai de pe Pamant a fost clasic: “Dormi linistit, Putin lucreaza pentru tine!” (foto jos).

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.