VIDEO EXCLUSIV. Larry Watts despre razboiul KGB impotriva Romaniei si Premiul Nobel pentru Ceausescu. Ovidiu Enculescu si Victor Roncea despre "Fereste-ma, Doamne, de prieteni" - Ziaristi OnlineZiaristi Online

VIDEO EXCLUSIV. Larry Watts despre razboiul KGB impotriva Romaniei si Premiul Nobel pentru Ceausescu. Ovidiu Enculescu si Victor Roncea despre “Fereste-ma, Doamne, de prieteni”

De Ziua Nationala a Romaniei, istoricul american Larry Watts a lansat la sala de conferinte a hotelului Metropolis din Bistrita lucrarea sa fundamentala pentru intelegerea istoriei secrete si a diplomatiei Romaniei din anii regimului comunist: “Fereste-ma, Doamne, de prieteni“, aparuta la Editura RAO, cat si versiunea in original, “With friends like these“, publicata de Editura Militara si realizata de AWA Design. Momentul lansarii a marcat totodata si aniversarea portalului Bistrita24.Ro si a Grupului AWA din Bistrita, condus de energicul om de afaceri Mihail Ulsamer. Ziaristi Online prezinta mai jos interventiile directorului RAO, Ovidiu Enculescu si cea a ziaristului Victor Roncea impreuna cu mai multe expuneri ale istoricului Larry Watts.


Ovidiu Enculescu si Victor Roncea despre cartea lui Larry Watts de ZiaristiOnlineTV


Larry Watts – Razboiul KGB contra Romaniei de ZiaristiOnlineTV


Larry Watts – Ceausescu si Premiul Nobel pentru Pace de ZiaristiOnlineTV


Larry Watts – Politica Romaniei in Orientul Mijlociu de ZiaristiOnlineTV

Foto: Cristina Nichitus Roncea – Larry Watts si lansarea cartii “Fereste-ma, Doamne, de prieteni” la Bistrita


Watts si Talpes despre Pacepa, KGB si AVH la ASTV de ZiaristiOnlineTV

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.