FACEBOOK despre miscarea papitoilor fara ghilimele: "Presa română plină de minciună". EVZ si Adevarul se autoplagiaza iar CTP se autoflageleaza - Ziaristi OnlineZiaristi Online

FACEBOOK despre miscarea papitoilor fara ghilimele: “Presa română plină de minciună”. EVZ si Adevarul se autoplagiaza iar CTP se autoflageleaza

Casa Jurnalistului de pe Facebook observa: “Evenimentul Zilei ilustrează protestul de azi cu o poză de acum două săptămâni, de la “protestul papioanelor”, unde au venit mult mai mulți oameni. Totul ca să-l lingă în fund pe Băsescu, la fel cum amicii lor de la Jurnalul îl ling pe Ponta. B1 și Antena 3 duc aceeași luptă a manipulării. O mai știți pe aia cu “Presa română plină de minciună”?”

Este vorba de un articol semnat de Mircea Marian care poarta titlul: “Antena 3 a ignorat „Protestul ghilimelelor”. 500 de oameni s-au adunat în Piața Victoriei | FOTO“. Drept urmare, spre ilustrarea lamuritoare, se ofera fotografia de la miscarea papitoilor ICR (foto mai sus), pardon, papiotelor sau papioanelor lui Patapievici, unde, intr-adevar, apar aproximativ 500 de oameni. Insa la iesirea la sosea de ieri, efectuata sub pretextul plagiatului cu sau fara ghilimele al lui Victor Ponta, au participat, de fapt, circa 50-100 de oameni, care pot fi numarati, pe capete, intr-o a doua fotografie (vezi foto sus). Ca punct final al tupeului, la manifestare a aparut si plagiatorul dovedit Gabriel Liiceanu, “lepadatorul” de Traian Basescu (foto jos).

O alta nesimtire “jurnalistica” consta in clonarea stupida si forma infantila sub care apar, in ultima perioada, EvZ, controlat de Tal Silberstein prin Dan Andronic si cotidianul Adevarul, controlat nu se stie de cine si aflat, formal, in posesia “mogulului cel rau” Dinu Patriciu (foto mai jos). La crapulozitatea celor doua benzi desenate intrate in cartel se adauga, pe exact aceeasi linie, si dementa lui Cristian Tudor Popescu (foto No Comment). (Colimator)

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.