Iulian Urban: “PDL mustea de lasitate!” EXCLUSIV Ziaristi Online - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Iulian Urban: “PDL mustea de lasitate!” EXCLUSIV Ziaristi Online

Senatorul Iulian Urban, unul dintre cei mai activi membri ai Parlamentulul si probabil chiar cel mai activ de la Senat, cu cea mai mare prezenta la sedintele parlamentare, paraseste, scarbit, politica. Patru ani de zile nu a cerut un leu de la contribuabilul roman si nu a beneficiat de nici un beneficiu si privilegiu de la Parlamentul Romaniei. Singurul parlamentar roman fara masina, telefon si asistente de serviciu. Colegii lui l-au urat, ne marturiseste azi, senatorul independent, care a decis ca nu va mai candida pana cand nu apare pe scena politica “o noua generatie independenta, puternica, care sa refuze orice forma de compromis si sa nu aiba incredere decat in ceea ce poate face ea singura fara sa astepte nimic de la nimeni”. Portalul Ziaristi Online i-a consemnat opiniile despre acesti patru ani de mandat, intr-un interviu in exclusivitate, pe care il vom prezenta integral, in editia noastra de maine. Pana atunci va dezvaluim de ce a ales sa paraseasca PDL-ul, intr-un moment politic de rascruce:

Iulian Urban: “In primul rand din cauza lasitatii manifestate de multi de acolo. Mustea! Eu, in ianuarie 2012, am aparat nu o persoana – pe presedintele Basescu – ci niste principii. Si am vazut atunci cat de mare este lasitatea omului politic membru de partid care, de teama sa nu isi piarda capitalul politic ajunge sa spuna orice prostie, sau sa fie las, sa se ascunda, sperand ca nu va fi atins de valul nemultumirilor populare. Atunci mi-am dat seama ca partidul politic romanesc nu este o echipa unita in jurul unor idealuri, ci mai degraba o hoarda manata de interesul comun personal, si am decis ca atata timp cat nu am datorii catre nimeni, nu am cerut nimic de la nimeni din politica, am libertatea de a face ce si cum vreau si sa fac pasul inapoi.”

Aflati, maine, si ce parere are despre acuzele de discriminare venite din partea tiganilor, homosexualilor si viermilor cu chip uman ca Mircea Toma. Nu ratati pe Ziaristi Online interviul de maine cu Iulian Urban, senatorul care a ales adevarul.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.