O veste americana: Gemenele scriitorului Grid Modorcea in Topul celor mai frumoase actrite din lume - Ziaristi OnlineZiaristi Online

O veste americana: Gemenele scriitorului Grid Modorcea in Topul celor mai frumoase actrite din lume

Romanca Mihaela Modorcea, cea care a format trupa Indiggo impreuna cu sora sa geamana Gabriela, a intrat in Topul celor mai frumoase 100 de actrite ale anului 2012.

In clasamentul realizat de IMDb, Mihaela s-a clasat pe locul 73, inaintea unor celebritati de la Hollywood precum Drew Barrymore, Kristen Stewart sau Laetitia Casta. Pe primele trei pozitii in topul celor mai frumoase femei din cinematografie se afla Keira Knightley, Natalie Portman si Scarlett Johansson.

In descrierea de pe IMDB, Mihaela Modorcea este incadrata in categoria actorilor profesionisti, fiind totodata si compozitoare, respectiv cantareata in trupa pe care a format-o impreuna cu sora ei geamana.

Surorile (foto cu Robert de Niro) s-au remarcat in cinematografie, ambele fiind absolvente al Universitatii de Arte Teatrale si Cinematografice din Bucuresti, precum si ale unor cursuri de actorie in Germania si New York.

Gemenele din trupa Indiggo, Mihaela şi Gabriela Modorcea, în vârstă de 27 de ani, au ajuns să-şi facă un nume în SUA. Mihaela Modorcea a reuşit chiar să le devanseze pe Laetitia Casta şi Kristen Stewart, în topul celor mai frumoase actriţe din lume, realizat de site-ul IMDb.com. Mihaela Modorcea se află pe locul 73 în acest clasament, deasupra actriţei Laetiţiaei Casta, aflată pe poziţia 79, şi a lui Kristen Stewart (locul 98). Fruntaşele acestui top sunt celebrele Keira Knightley (locul 1), Natalie Portman (locul 2), Scarlett Johansson (locul 3) şi Diane Kruger (locul 4).

Sursa: Stirea Zilei

Foto: Grid Modorcea despre Robert de Niro, Meryl Streep si Indiggo la expozitia lui Robert de Niro Senior

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.