Profesorul Vladimir Iliescu la Academia Romana: "In Romania nu a existat holocaust. Este o minciuna enorma pe plan cosmic". VIDEO/AUDIO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Profesorul Vladimir Iliescu la Academia Romana: “In Romania nu a existat holocaust. Este o minciuna enorma pe plan cosmic”. VIDEO/AUDIO

Prof. Dr. phil. Dr. h.c. mult., profesor la Universitatea din Aachen, istoricul Vladimir Iliescu (centru, alaturi de conducerea Academiei Romane), in exclusivitate pentru Ziaristi Online, cu ocazia lansarii “Enciclopediei regimului comunist din Romania“, in aula mare a Academiei.

Profesorul-Univ-Dr-Vladimir-Iliescu-in-plenul-Academiei-Romane-vorbind despre holocaust 14_02_2013“Istoricii reprezinta constiinta unei natiuni. Adevarul mai presus decat toate.” Asa si-a inceput alocutiunea  istoricul originar din Cernauti in plenul Academiei, pentru a continua: “Holocaustul din Romania este o minciuna enorma pe plan cosmic”.

Prof. Vladimir Iliescu explica: “In Romania au avut loc persecutii impotriva evreilor, cu cifrele cele mai mari de aproximativ 100 sau 120.000 de evrei din Basarabia si Bucovina dar nu a avut loc un holocaust. Fiindca in Regat evreii au trait, si chiar si fara stea, cand l-a rugat Filderman (presedintele Uniunii Evreilor din Romania) pe Antonescu, deci ei au dus o viata aproape normala, iar din cei deportati in Transnistria multi s-au intors (printre care si Wilhelm Filderman), prin urmare nu poate fi vorba de holocaust. Holocaust a fost doar in Germania si Ungaria, care i-au trimis (pe evrei) la Auschwitz…”, spune istoricul Vladimir Iliescu, afirmand si ca a propus in plenul Academiei Romane infiintarea, impreuna cu academicianul Razvan Theodorescu, a unui club al “antisemitilor filosemiti””.

Print Friendly, PDF & Email

23 comments

  1. enasoaie gica

    domnilor care gestionati acest site la ce mai lasati fereastra cu clipul daca nu poate fi accesat?.sau tot ce ar putea interesa pe romani nu trebuie sa se vada sau sa se auda .

  2. Daniel

    multumim domn profesor pentru ca ne dati un exemplu celor tineri spunand un adevar pe care multi il ascund. Dumnezeu sa va dea sanatate!

  3. Numacalca Dotro

    Cautati pe youtube “Istoria Romaniei partea 15 – Holocaust” ca sa vedeti minciunile propagandei anti-romanesti demascate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.