1.400.000 de "homofobi" l-au cautat pe Mircea Toma pe strazile (dar nu si prin canalele) Parisului. "La Manif pour tous" impotriva "casatoriilor" homosexualilor - Ziaristi OnlineZiaristi Online

1.400.000 de “homofobi” l-au cautat pe Mircea Toma pe strazile (dar nu si prin canalele) Parisului. “La Manif pour tous” impotriva “casatoriilor” homosexualilor

1.400.000 de francezi contra mariajelor homosexuale 24 martie 2013 ParisCultura Vietii ne informeaza ca peste 1 milion de francezi au manifestat a doua oară contra „căsătoriei” între persoane de același sex

Imagini uluitoare de la manifestația pentru familie care a avut loc pe 24 martie, la Paris. PESTE 1 MILION de oameni, în stradă, în apărarea căsătoriei, contra proiectului de lege „Taubira”, care urmărește să instituie așa-zisa „căsătorie între persoane de același sex” și adopția de copii pentru cuplurile de homosexuali.

Puteți vedea judecători, primari, parlamentari; demonstranții sunt tineri în majoritate.

Poporul a vorbit – dar vor asculta politicienii marxiști care conduc Franța azi?

Aceasta este al doilea protest contra „Legii Taubira”, după cel din ianuarie. Organizatorii – asociații laice și tradiționaliste – au anuțat că evaluează posibilitatea unei a treia manifestații similare, în condiții în care proiectul de lege a fost votat de Adunarea Națională (camera inferioară a parlamentului) și urmează să intre la dezbateri în Senat.

Socialiștii președintelui Hollande, autori și susținători principali ai acestei legi, sunt presați astfel să o retragă și să se ocupe de problemele economice tot mai grave cu care se confruntă Franța.

Organizatorii protestelor solicită organizarea unui referendum național privind căsătoria, idee susținută de UMP, principalul partid de opoziție (din care făcea parte și fostul președinte Sarkozy) dar respinsă de socialiști, care pretind că mai mult de jumătate din populație este de acord cu adoptarea legii.

Website-ul oficial al “homofobilor” este La Manif(estation) pour tous cu pagina de FB intesata de fotografii Facebook.com/LaManifPourTous. Video de la manifestatie, la Cultura Vietii.

Sursa: Ziaristi Online

Vedeti si: Preoti, profesori universitari, artisti si fosti detinuti politic, in apararea Muzeului Taranului Roman

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.