Cnutul maicii Rusia. Un nou thriller politico-militar de Cristian Negrea - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Cnutul maicii Rusia. Un nou thriller politico-militar de Cristian Negrea

cnutul-maicii-rusiaPentru oricine, ducerea la capăt a unui proiect complex, de o durată de câțiva ani,este un motiv de satisfacție, din acest punct de vedere nici eu nu fac excepție. Mai ales când este vorba de o carte mult așteptată de cititorii primelor două cărți, Când armele vorbesc și Sânge pe Nistru. A fost o muncă intensă de peste doi ani și sper că rezultatul va fi pe măsura așteptărilor cititorilor mei, fără de care demersul meu nu ar fi avut obiect. În sensul că dacă nu s-ar fi citit și nu ar fi fost apreciat primul, nu l-aș mai fi scris pe al doilea, iar dacă al doilea nu ar fi fost citit și apreciat, nu ar fi avut rost să-l scriu pe acest al treilea. Datorez acest roman cititorilor mei și tuturor celor care mi-au trimis observațiile lor, aprecierile și criticile, dar și încurajările lor. Realitatea este că un scriitor nu poate exista fără cititorii săi, iar pentru asta le mulțumesc. La acest capitol, aș vrea să le mulțumesc editorilor, familiei, prietenilor și colaboratorilor care m-au sprijinit și înțeles, m-au încurajat și sfătuit. Tuturor acelora care au citit manuscrisul și au făcut aprecieri juste li se datorează o contribuție importantă la reușita acestui proiect.

Știu că sunt multe întrebări, le-am primit pe email sau pe rețele, de aceea voi răspunde pe scurt, dar în așa fel încât să nu stric surpriza celor care vor deschide paginile acestui nou tehno-thriller, sau thriller politico-militar românesc. Da, așa cum vă așteptați, se continuă acțiunea din Sânge pe Nistru, despre care unii mi-au “reproșat” că am lăsat-o chiar într-un punct culminant. Dar, în același timp, romanul este de sine stătător, cu acțiune proprie, poate fi citit la fel de bine fără să cunoști acțiunea din romanul precedent.

Dar să nu anticipăm prea mult, lectură plăcută!

Entitatea transnistreană nu s-a împăcat niciodată cu orientarea proromânească a Basarabiei. Iar atunci când Basarabia decide să se întoarcă la patria mamă, Transnistria reacționează cu armele. Sprijinită din spate de Rusia, pornește spre Chișinău, încercând să-și impună voința cu tancurile.

 Se vor găsi adevărați patrioți care să le stea în cale, armata moldoveană va putea să reziste? Dar armata română, se va ridica la înălțimea dezrobitorilor din trecut?

 O voință și un țel, o dorință și un vis, o luptă și un destin! 

Dar care mâine ar putea deveni realitate.

Și așa cum v-am obișnuit la toate romanele, un scurt videoclip de prezentare, un trailer:

Iată și un link direct pentru cumpărarea cărții:

http://www.marist.ro/

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.