Turcescu şi-a regizat farsa deconspirării cu Dan Puric? Emil Hurezeazu explică de ce crede asta. VIDEO - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Turcescu şi-a regizat farsa deconspirării cu Dan Puric? Emil Hurezeazu explică de ce crede asta. VIDEO


“Autismul în care îşi comunica drama, în registru involuntar parodic, chicios, melodramatic sub-dostoievskian, m-a făcut mai degrabă să cred că e vorba de o farsă pe care şi-a pus-o la cale cu prietenul lui apropiat, Dan Puric.” (la rândul lui deconspirat – nota red.), a afirmat ieri seară la DigiTv analistul politic Emil Hurezeanu.

Robert Turcescu - Dan Puric - Deconspiratii

„Nu a făcut dovada grafică, dovada în sensul probei materiale juridice, în sensul vinovăţiei sale. Din acest motiv, fie că este vorba despre o farsă, fie că este un moment personal prost regizat, neconvingător, dar a cărui cădere poate fi pusă pe seama luptelor sale interioare”, a spus jurnalistul.

„Acest episod, după părerea mea, pregăteşte un alt episod, mult mai important, previne, e o lovitură preemtivă, care previne o a doua secvenţă, forţând-o”, a adăugat el.

„Poate să anunțe un episod realmente important, implicând un actor politic, care să-l confirme pe domnul Băsescu, care se apropie la rândul domniei sale de ora dezvăluirilor, de pragul care ține de data de 23 septembrie, lansarea la apă, în sens marinăresc, a candidaților”, a mai spus Emil Hurezeanu la DigiTv.

Radu Banciu, fostul coleg al “auto-deconspiratului” Robert Turcescu, a afirmat, luni seară, în cadrul emisiunii sale de la B1 Tv, referindu-se la autodenunuțul lui Robert Turcescu, că dacă Turcescu nu făcea acest lucru s-ar fi aflat acum în pușcărie, “într-o primă fază pentru corupție”.

”Era un om lipsit de caracter din toate punctele de vedere. De ce să ne ascundem? Ar trebui să ne bucurăm. Când un om este prins, el însuși recunoscând? Sigur că o luase un pic razna, părea dus spre o hipnoză aseară (duminică seară – nr.), asta pentru că fusese pur și simplu buimăcit probabil de revelațiile care existau la adresa lui și care l-ar fi condamnat. Eu spun că astăzi, dacă el nu se supunea acestui deal cu care a fost șantajat, astăzi era la pușcărie”, a afirmat Radu Banciu, citat de Cotidianul.

Jurnalistul a susținut că Turcescu ”risca 30 de zile de arest într-o primă fază pentru corupție, cine știe pentru ce, chestii foarte grave”. “Este evident că așa stau lucrurile. Astfel nu făcea așa ceva. El a plecat pur și simplu. Robert Turcescu nu mai există. S-a dus cu totul. Nu a anunțat pe nimeni, așa ceva este de o gravitate uluitoare. Nu poți să pleci dintr-o unitate, de pe un front, dintr-o căsnicie, de la un loc de joacă, de la o coadă la castraveți fără să-i spui unuia unde ai plecat”, a mai spus realizatorul TV. “Gata cu el, mai dă-l în mă-sa!”, şi=a incheiat Banciu, colegial şi colocvial, dizertaţia.

Sursa: Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email

3 comments

  1. Pingback: O ipoteza: Turcescu a fost executat ca să i se închidă gura lui Băsescu. Răfuiala agenţilor sau o farsă regizată de Dan Puric? | Victor Roncea Blog

  2. Pingback: Turcescu şi-a regizat farsa deconspirării cu Dan Puric? Emil Hurezeazu explică de ce crede asta. VIDEO | misucroitor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.