Războiul româno-ungar. Revista “Tactica şi Strategia” prezintă pagini interzise din Istoria României - Ziaristi OnlineZiaristi Online

Războiul româno-ungar. Revista “Tactica şi Strategia” prezintă pagini interzise din Istoria României

Tactica si Strategia Nr 2A apărut “Tactica şi Strategia” numărul 2

Se găseşte deja pe piaţă numarul 2 al revistei “Tactica si Strategia”, disponibil in reteaua de distributie presa Inmedio. Pretul revistei este 26 lei, 100 pag color, format 28,5×22,5 cm.

Acest număr este dedicat în mare parte unei pagini interzise o vreme și apoi uitate din istoria noastră, războiul româno-ungar de la 1919 care a implementat prin forța armelor hotărârea de la Alba Iulia de la 1 Decembrie 1919.

“Tactica si Strategia” este o nouă revistă de istorie militară şi geopolitică, unică pe piaţa media romanească, cu o apariţie trimestrială, în paginile căreia veţi găsi şi analizele geopolitice excelente ale colaboratorului nostru, Cristian Negrea.

“Tactica si Strategia”, o revistă de istorie militară românească şi internaţională, este recomandată în egală măsură experţilor, dar şi pasionaţilor sau celor care doresc să înveţe despre istoria conflictelor şi războaielor, a ceea ce le-a influenţat şi le influenţează, a modului în care s-au desfăşurat evenimentele, despre gânditori şi personalităţi ale istoriei militare româneşti şi mondiale.

Tipărită color în condiţii grafice deosebite, revista abordează cu curaj teme necunoscute sau neînţelese din istoria mondială a conflictelor şi bătăliilor, insistând pe cele româneşti într-o perspectivă cu totul nouă, inedită. Pentru asta apelează la multe imagini, hărţi, schiţe, memorii şi referinţe prezentate într-un mod atractiv care să trezească interesul cititorului. De aceea, suntem siguri că această revistă se va bucura de aprecierile tuturor celor curioşi să îi deschidă paginile, ne informeaza Editura Marist.

Sursa: http://www.tacticasistrategia.ro

Print Friendly, PDF & Email

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.